2018-10-18 06:23


Primar din Mexic, asasinat după o zi de mandat

 |  11:01
Primar din Mexic, asasinat după o zi de mandat

Un comando înarmat a asasinat în propria locuință un primar al unui oraș din sudul Mexicului și încă două persoane, la o zi după ce edilul își preluase mandatul.

Gisela Mota Ocampo avea 33 de ani și era primărița orașului Temixco, situat la 12 kilometri de Cuernavaca, cel mai mare oraș și capitală a statului Morelos (centrul Mexicului).

"Am fost informat despre atentatul împotriva președintei (municipale) din Temixto, Gisela Mota, tânără și iubită tovarășă. Aceasta este o sfidare din partea delincvenței. Nu vom ceda", a scris pe contul său de Twitter guvernatorul statului Morelos, Graco Ramírez.

Doi dintre presupușii atacatori au fost uciși de poliție sâmbătă pe când încercau să fugă de la locul faptei, iar trei suspecți au fost prinși ceva mai târziu, în zonă, a anunțat un reprezentant al poliției. Gisela Mota și-a preluat mandatul vineri, în aceeași zi în care în statul Morelos a fost lansată o operațiune comună la care au participat 600 de agenți locali și federali pentru a asigura securitatea în și în jurul Cuernavaca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: primar mexic, asasinat primar,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...