2016-12-03 23:57

EXTERNE


„Primăvara Arabă” a reactivat extremiştii

 |  18:06
„Primăvara Arabă” a reactivat extremiştii

„Primăvara Arabă” a provocat intensificarea activităţii extremiştilor din ţările în care s-a schimbat regimul, potrivit serviciilor de informaţii americane. „Instabilitatea a oferit o mare libertate operaţională teroriştilor implicaţi în jihadul universal, într-un moment în care forţele de securitate din ţările în care se schimbase regimul erau obligate să se concentreze pe menţinerea ordinii publice”, a afirmat şeful serviciilor de informaţii, James Clapper. Prin această declaraţie, SUA au recunoscut pentru prima dată că evenimentele „Primăverii Arabe“, care au avut susţinerea adminsitraţiei Obama, ar putea provoca apariţia unor noi zone de activitate teroristă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: primăvara arabă, james clapper, servicii informaţii, terorism, jihad, SUAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alertă cu bombă la sediul serviciilor de informații din Londra Sediul MI6 a fost evacuat, după ce autoritățile au descoperit un pachet suspect lângă... 23 Noi 2016 | (0)
Cartea zilei: Scurtă istorie a șapte crime, de Marlon James Pe 3 decembrie 1976, în perioada preliminară alegerilor generale din Jamaica şi cu două zile... 22 Noi 2016 | (0)