2016-10-25 13:45

EXTERNE


„Primăvara Arabă” a reactivat extremiştii

 |  18:06
„Primăvara Arabă” a reactivat extremiştii

„Primăvara Arabă” a provocat intensificarea activităţii extremiştilor din ţările în care s-a schimbat regimul, potrivit serviciilor de informaţii americane. „Instabilitatea a oferit o mare libertate operaţională teroriştilor implicaţi în jihadul universal, într-un moment în care forţele de securitate din ţările în care se schimbase regimul erau obligate să se concentreze pe menţinerea ordinii publice”, a afirmat şeful serviciilor de informaţii, James Clapper. Prin această declaraţie, SUA au recunoscut pentru prima dată că evenimentele „Primăverii Arabe“, care au avut susţinerea adminsitraţiei Obama, ar putea provoca apariţia unor noi zone de activitate teroristă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: primăvara arabă, james clapper, servicii informaţii, terorism, jihad, SUAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Patru suspecți de terorism, arestați în Belgia Patru militanți islamiști au fost inculpați marți, în Belgia, pentru activități teroriste,... 18 Oct 2016 | (0)
Arafat susține că ambulanțele private pot avea probleme serioase ascunse Raed Arafat susţine că serviciile private de ambulanţă "pot avea probleme serioase ascunse" şi... 11 Oct 2016 | (0)