2019-02-21 08:08


Primul mesaj al lui OBAMA după încheierea mandatului

 |  00:39
Primul mesaj al lui OBAMA după încheierea mandatului

Obama nu mai este POTUS! Fostul preşedinte Barack Obama şi-a salutat susţinătorii de pe vechiul său cont de Twitter, după ce i-a cedat contul @POTUS (acronim de la 'President of the United States') succesorului său la Casa Albă, Donald Trump.

"Salutare tuturor! Înapoi la contul iniţial. Chestia asta mai funcţionează?", a glumit Obama, într-un tweet trimis la circa patru ore după ce şi-a încheiat mandatul. "Michelle şi cu mine am plecat într-o vacanţă scurtă, apoi ne vom întoarce la treabă", a mai scris fostul preşedinte democrat.  Obama i-a anunţat pe cei care îi urmăresc postările că doreşte să afle ce cred oamenii despre "drumul care urmează" şi le-a cerut să-i împărtăşească ideile pe contul @BarackObama. El i-a salutat şi pe cei care s-au abonat la contul de Twitter al Fundaţiei Obama. "Vă cer să credeţi. Nu în capacitatea mea de a produce schimbare, ci în a voastră", a scris el, potrivit antena3.ro. Totodată, înainte de a părăsi Casa Albă, Obama le-a mulţumit membrilor staffului său pentru eforturile depuse în ultimii opt ani. "Aţi dovedit ce înseamnă puterea de a spera", le-a spus Obama, făcând referire la sloganul din campania electorală din 2008. "Democraţia noastră nu stă în clădiri, nu stă în monumente, ci înseamnă că voi sunteţi dispuşi să lucraţi pentru a îmbunătăţi lucrurile", a transmis fostul preşedinte unui grup format din angajaţi ai Casei Albe şi din militari. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-21

TAGURI: mesaj, obama, potus, twitter, trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
21 Ian 2017

AI INARMAT TOTI MAFIOTI TAI ARABI SI MAGREBIENI . AI DESFINTAT DEMOCRATIA SI MENTALITATEA LOR PRIMITIVA . CE CAUTAI LA EI , BAGIND IN COMPLICATI SI PE MOI ? NOUA NU NE TREBUIE BOGATIILE SI PAMINTURILE LOR
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...