2018-09-25 00:46


Prinţesa MAKO a Japoniei se va căsători cu ”Prinţul MĂRII”. Ce RISC și-a asumat mireasa

 |  12:59
Prinţesa MAKO a Japoniei se va căsători cu ”Prinţul MĂRII”. Ce RISC și-a asumat mireasa

Prinţesa Mako a Japoniei, în vârstă de 25 de ani, nepoată a împăratului Akihito, va renunţa la statutul ei regal şi se va căsători cu Kei Komuro, un tânăr absolvent de drept şi angajat la o firmă de avocatură, care a interpretat în trecut rolul principal - ”Prinţul Mării” - într-un clip de promovare realizat în cadrul unei campanii turistice, a anunţat casa imperială niponă, citată de CNN.com.

Fiica cea mare a prințului Akishino, Mako, în vârstă de 25 de ani, intenționează să se căsătorească cu Kei Komura, tot de 25 de ani, un fost coleg de facultate, care în prezent lucrează la o firmă de avocatură, potrivit agenției Kyodo.

Această căsătorie va avea repercusiuni, în condițiile în care, potrivit legii imperiale, femeile din familia imperială își pierd statutul de membri ai casei regale dacă se căsătoresc cu o persoană care nu aparține unei familii regale.

Cu toate acestea, prințul Akishino și soția sa Kiko par fericiți cu anunțul logodnei celor doi tineri. Prințesa Mako este prima dintre cei patru nepoți ai împăratului Akihito și ai soției sale, împărăteasa Michiko, care se logodește.

Monarhia japoneză este cea mai veche monarhie ereditară din lume, datând din urmă cu peste 2.600 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-17

TAGURI: printesa mako, japonia, printul marii, casatorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...