2018-11-18 03:45


Probleme la aterizarea pe aeroportul La Guardia din New York: 10 răniţi

 |  08:26
Probleme la aterizarea pe aeroportul La Guardia din New York: 10 răniţi

Zece persoane au fost rănite luni după-amiază pe aeroportul La Guardia din New York, când trenul de aterizare din faţă al unui avion Boeing cu 150 de persoane la bord s-a distrus la aterizare, au informat surse din cadrul companiei aeriene americane Southwest, potrivit AFP.

'Zece persoane au fost rănite. Patru dintre ele au fost îngrijite pe loc, iar şase au fost transportate la spital', a precizat un purtător de cuvânt al companiei.

Potrivit unui bilanţ precedent, cinci pasageri şi trei membri ai personalului de bord au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale.

În urma incidentului, aeroportul a fost închis, au anunţat surse aeroportuare din New York şi New Jersey.

Potrivit unor martori citaţi de Southwest, 'trenul din faţă al avionului s-a distrus la aterizare'.

Avionul de tip Boeing 737-700 venea dinspre Nashville (Tennessee) având la bord 150 de pasageri şi membri ai echipajului.

Un anchetator din cadrul Agenţiei americane pentru securitatea transporturilor (NTSB) s-a deplasat luni seară la locul accidentului pentru a evalua pagubele, a făcut cunoscut NTSB.

La Guardia, folosit în special pentru curse interne, este unul din cele trei aeroporturi ale New Yorkului, alături de JFK şi Newark, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-23

TAGURI: la guardia, aterizare, new, york, raniti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...