2019-02-17 18:03


Problemele României, dezbătute în plenul Parlamentului European

 |  15:09
Problemele României, dezbătute în plenul Parlamentului European

Grupul PPE a solicitat pentru astăzi, miercuri, o dezbatere în plenul Parlamentului European pe tema situaţiei din România. Delegaţia României în PPE s-a declarat deja împotriva modului în care au fost trimise în legislativul de la București cele două ordonanțe care modifică Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

Grupul Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European a solicitat pentru miercuri o dezbatere în plenul Parlamentului European pe tema situației din România, la cererea delegației României din PPE care s-a pronunțat împotriva conținutului și a modalității prin care au fost trimise în legislativul de la București cele două ordonanțe care modifică Codul penal și Codul de procedură penală.

“Ceea ce se întâmplă în România este împotriva statului de drept. Se diluează lupta împotriva corupției. Este inadmisibil să existe o asemenea atitudine a unui guvern UE. La cererea noastră grupul PPE a solicitat astăzi (miercuri) o dezbatere în plenul Parlamentului European”, se arată în comunicat. “Susținem totodată demersurile președintelui României precum și ale CSM pentru restabilirea principiilor statului de drept”, se mai spune în textul transmis de delegația României în PPE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-01

TAGURI: parlament european, ppe, delegatie, ordonante
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
01 Feb 2017

SA PISAT MAFIOTUL DRAGNEA PE DEMOCRATIA VOASTRA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...