2018-12-17 03:04


Protestele din ţară, în presa internaţională

 |  07:09
Protestele din ţară, în presa internaţională

Marşul celor 15.000 de români de la Universitate, la Guvern, la MAI şi Primăria Sectorului 4 nu a rămas fără ecou în presa de peste hotare.

"Mii de oameni protesteaza la Bucuresti, dupa incendiul din club soldat cu 32 de morti", titreaza agentia de presa britanica Reuters.

"Mii de oameni au participat marti la un mars prin Bucuresti, oprindu-se in fata Guvernului, pentru a cere demisii dupa incendiul produs intr-un club de noapte, soldat cu 32 de morti si zeci de raniti aflati in stare critica", relateaza Reuters.

"Manifestantii cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului sectorului in care este situat Clubul Colectiv", adauga Reuters.

"Ignorand apelurile la demisie, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca va construi un monument in fata Clubului Colectiv", mai noteaza agentia Reuters.

"Romania: manifestatie antiguvernamentala dupa incendiul din club", titreaza Agentia France-Presse.

"Peste 13.000 de manifestanti s-au adunat in fata Guvernului pentru a cere demisia premierului social-democrat Victor Ponta si a ministrului de Interne", scrie AFP, explicand ca incendiul soldat cu 32 de morti este o "drama nationala".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04
Citeste si:
Sobor de preoţi, slujbă la Clubul Colectiv
Iohannis, mesaj pentru protestatari
Proteste în alte 3 oraşe ale ţării

TAGURI: proteste, tragedie, presa, reuters, afp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...