2018-12-12 16:21


Putin ameninţă Turcia: Incidentul cu avionul va avea consecinţe serioase

 |  16:13
Putin ameninţă Turcia: Incidentul cu avionul va avea consecinţe serioase

Liderul rus susţine că avionul rus doborât de turci nu era o ameninţare. Putin avertizează Turcia că vor fi consecințe serioase: ”Am fost înjunghiați pe la spate de complicii teroriștilor.”

Incidentul cu avionul rus Suhoi Su-24 doborât de Forţele aeriene ale Turciei va avea consecinţe serioase pentru relaţiile dintre Moscova şi Ankara, a avertizat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, în timpul întrevederii sale, la Soci, cu regele Abdullah al Iordaniei, informează agenţia de presă RIA Novosti.

'Acest eveniment tragic va avea consecinţe serioase pentru relaţiile ruso-turce. Noi am considerat întotdeauna Turcia nu pur şi simplu un vecin apropiat, ci un stat prieten. Nu ştiu cine a avut nevoie de ceea ce s-a întâmplat astăzi, în mod singur nu noi', a spus preşedintele rus.

Doborârea avionului militar rus este o "lovitură aplicată în spate" de către Ankara şi va avea "consecinţe grave" pentru relaţiile Rusiei cu Turcia, avertizează preşedintele rus, Vladimir Putin.

"Incidentul va avea consecinţe grave asupra relaţiilor dintre Rusia şi Turcia", a adăugat Putin, conform Reuters.

Rusia e în stare de urgență la cel mai înalt nivel după ce Turcia i-a doborât un avion de vânătoare. Membru NATO, Turcia a doborât avionul sub acuzația că i-a încălcat spațiul aerian.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24
Citeste si:
Reuniune extraordinară a NATO, după doborârea avionului de război rusesc de către forţele Turciei
Turcia a doborât un avion militar rus. NATO urmăreşte situaţia

TAGURI: putin, rusia, turcia, avion
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIC
24 Noi 2015

Tarule toaca-i ca la Cotul Donului . Tratatul - alianta al occidentului este un fel de subjugare a Europei fata de Turcaleti si au devenit un fel de IENICERI moderni ai Mahomedanilor . Iar ei cumpara petrol de la ISIS .
Random imageUltimele stiri


loading...