2019-04-22 15:22


Putin, DEZVĂLUIRI despre Melania Trump: Nu am încercat să o "recrutez", deşi...

 |  15:58
Putin, DEZVĂLUIRI despre Melania Trump: Nu am încercat să o "recrutez", deşi...

Vladimir Putin şi Melania Trump s-au întâlnit faţă-n faţă pentru prima oară la summit-ul G20 de la Hamburg. Preşedintele rus a discutat cu Prima Doamnă a Americii despre urşi, trigri şi beneficiile maternităţii, dezvăluie un nou documentar.

Melania Trump şi Vladimir Putin au discutat, în cadrul unui dineu oficial la summit-ul G20, anul trecut aceste subiecte. Preşedintele Rusiei a fost încântat de fermecătoarea Primă Doamnă a SUA, căreia i-a făcut multe complimente şi a glumit cu ea, se arată într-un documentar citat de rt.com.

Iar pentru a înlătura orice suspiciuni, Putin a asigurat-o că nu urmăreşte să o "recruteze". Cu toate acestea, preşedintele de la Kremlin a dezvăluit totuşi că i-ar fi plăcut să facă acest lucru. "Nu am încercat să o recrutez pe Melania, chiar dacă mi-ar fi plăcut să o fac", a recunoscut Putin.

Dialogul lui Putin cu Melania şi fotografiile de la acestă întâlnire în care se văde imagina Primei Doamne râzând la glumele preşedintelui rus au stârnit speculaţii în presa americană. Într-un interviu publicat, parte a unui nou documentar, Putin povesteşte că s-a amuzat împreună cu Melania Trump şi cu Emmanuela Mauro, soţia premierului italian Paolo Gentiloni care se afla în faţa lui, în timpul dineului.

Citeşte şi Procurorul General face anchetă despre presupusul "canal secret" între Donald Trump şi Kremlin

Întrebat într-un interviu realizat de Vladimir Soloviev dacă a încercat să le recruteze pe Melania şi Emmanuela ca agenţi secreţi, Putin, fost agent în perioada sovietică, în Germania, a spus că nu se mai ocupă cu spionajul. "Nu, nu am mai făcut asta de foarte mult timp (...), a spus el, adăugând deşi îmi plăcea ce făceam. Aceasta a fost activitatea mea timp de mai mulţi ani" ...

În cea ce le priveşte pe cele două doamne, Melania şi Emmanuela, ele au fost încântate de poveştile lui Putin depre frumuseţile naturii dij Rusia, despre urşii din Kamceatka şi tigrii siberieni, precum şi despre pescuit. "Şi, după cum este de aşteptat în asemenea cazuri, m-am lăudat şi un pic despre capturile mele. La urma urmei, este cineva care să nu se laude măcar un pic cu capturile de la pescuit?...", a mai spus preşedintele rus care se pregăteşte pentru un nou mandat de preşedinte al Rusiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-08

TAGURI: vladimir putin, melania trump,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mar 2018

prea multe performante crede lumea ca are Putin...in realitate la rusi este foarta multa propaganda exact cum este si la koreenii lui KIm dar asta din vremuri stravechi...de acolo vine cultul personalitatii Exista o intreaga aparatura de partid care face cultul presedintelui,exact cum faceau si in Romania inainte de 1989 Singura chestie reala cu putin este ca spre deosebire de betivanul de Eltin este foarte nationalist,si vrea sa dezvolte Rusia//Absolut la fel spune si Trump despre USA....chestia cu "America First"...dar asta nu inseamna ca cei doi sunt impreuna//Ceea ce nu pricep eu este ca inainte de 1989 politica USA era sa incerce o relatie de comunicare cu fostul URSS care a inceput cu intalnirile dintre Reagan si Gorbaciov si care au dus la caderea zidului Berlinului si a Cortinei de Fier...........Acuma ce vor astia sa revenim la Epoca Stalinista cu Germania Comunista si zidul Berlinului?Tocmai de aia li se spune la astia FAKE NEWS...presa de vuvuzele idioate
Random imageUltimele stiri


STARBAG