2018-12-13 06:08


Putin se răzbună: încep sancțiunile împotriva Turciei

 |  22:25
Putin se răzbună: încep sancțiunile împotriva Turciei

Conflictul diplomatic dintre Rusia și Turcia pare că nu se mai sfârșește. Vladimir Putin a ordonat primele sancțiuni împotriva turcilor, măsuri cu puternic impact economic.

Printr-un decret, sunt prevăzute un embargo asupra anumitor bunuri şi interzicerea prelungirii contractelor de muncă ale turcilor care lucrează în Rusia. Însă nu se precizează ce bunuri sunt vizate de embargo şi nu sunt oferite detalii. Dar este dispusă, de asemenea, încetarea zborurilor charter din Rusia în Turcia şi vânzarea de către turoperatori ruşi a oricăror pachete de vacanţă care includ sejururi în Turcia, precizează Mediafax.

Decizia vine contrar faptului că Erdogan şi-a exprimat sâmbătă, pentru prima dată, regretul faţă de incidentul de marţi, în care avioane de vânătoare de tip F-16 au doborât bombardierul rusesc de tip Su-24 pentru că a încălcat spaţiul aerian al Turciei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: putin, rusia, turcia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORINS
28 Noi 2015

Asta a facut-o de capul lui sau la 'indicatiile pretioase' ale yancheilor care acum l-au lasat singur? Bietul Erdogan, cat de prost poate fi.
Random imageUltimele stiri


loading...