2018-12-16 04:09


Putin și Hollande susțin “o coordonare mai strânsă” între serviciile secrete în privința Siriei

 |  19:52
Putin și Hollande susțin “o coordonare mai strânsă” între serviciile secrete în privința Siriei

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său francez François Hollande s-au pronunțat azi, în timpul unei convorbiri telefonice, pentru “o coordonare mai strânsă” între agențiile lor de informații în privința conflictului sirian, după atacurile teroriste de vineri de la Paris, a anunțat serviciul de presă al Kremlinului, potrivit AFP.

Cei doi lideri “au convenit să aibă contacte și o coordonare mai strânsă între militari și agențiile de informații din cele două țări în acțiunile lor împotriva grupărilor teroriste în Siria”, a indicat președinția rusă într-un comunicat.

La rândul său, Palatul Elysee a informat că președintele Hollande a discutat telefonic cu Vladimir Putin despre “coordonarea eforturilor” în lupta împotriva jihadiștilor.

Președinții Francois Hollande și Vladimir Putin urmează să se întâlnească la 26 noiembrie la Moscova, a precizat președinția franceză. Cu două zile înainte de întâlnirea cu liderul de la Kremlin, președintele francez se va deplasa la Washington pentru a se întâlni cu Barack Obama.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: Putin, Hollande, cooperare, servicii, secrete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...