2018-12-11 04:28


REACȚIA șefului FBI după ce a aflat că Donald Trump l-a DEMIS: O glumă destul de amuzantă

 |  09:48
REACȚIA șefului FBI după ce a aflat că Donald Trump l-a DEMIS: O glumă destul de amuzantă

Preşedintele american, Donald Trump, l-a demis marţi pe directorul Biroului Federal de Investigaţii (FBI), James Comey, o decizie surpriză care a provocat o undă de şoc la Washington.

Directorul FBI  ținea un discurs în față unui grup de angajații din Los Angeles, când un televizor din fundal a anunțat că a fost demis. Ca răspuns, Comey a râs, spunând că este o glumă destul de amuzantă, scrie New York Times. Apoi, persoanele din anturajul său i-au spus că ar trebui să se retragă într-un birou din apropiere. Comey a încetat să se adreseze grupului.

A dat mână cu angajații cu care vorbise, apoi a intrat într-un birou lateral, unde i s-a confirmat că a fost concediat. Până în acel moment, nu aflase decizia oficială de la Casa Albă, mai scrie sursă citată de stiripesurse.ro.

La scurt timp după aceea, o scrisoare din partea lui Trump a fost trimisă la sediul FBI, aflat la doar șapte blocuri de Casa Albă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-10

TAGURI: sef, fbi, demis, trump, reactie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I DRACULA VAMPYRE
10 Mai 2017

WE WISH YOU BEST OF LUCK OUTSIDE THE F-B-I MISTER COMEY..........GREETINGS FROM THE STUPID PEOPLE OF DRACULA COUNTRY...HAVE A NICE DAY...AND A NICE VACATION
Random imageUltimele stiri


loading...