2019-02-21 13:56


REACȚIE DURĂ a Berlinului după uciderea a două turiste germane în Egipt

 |  15:47
REACȚIE DURĂ a Berlinului după uciderea a două turiste germane în Egipt

Oficiali germani s-au declarat sambata ”consternati si furiosi” de injunghierea a doua turiste germane intr-o statiune egipteana si au denuntat un atac intentionat vizand turisti straini, relateaza Reuters.

Un egiptean le-a injunghiat mortal pe cele doua femei germane si a ranit alte patru persoane, vineri, intr-una dintre cele mai populare statiuni egiptene de la Marea Rosie, au declarat oficiali si martori, potrivit News.ro.

”Acum avem certitudinea trista ca doua femei germane au fost ucise in atacul de la Hurghada”, a declarat sambata o purtatoare de cuvant a Ministerului german de Externe, confirmand informatii confuze, imediat dupa atac, ale unor oficiali egipteni in domeniul securitatii, cu privire la victime.

”Din ceea ce stin moi, a fost un atac intentionat asupra unor turisti straini - o fapta deosebit de diabolica si criminala care ne intristeaza, consterneaza si infurie”, a adaugat ea.

La rândul lor, autoritățile egiptene nu au oferit până în acest moment informații definitive privind motivele atacatorului Hurghada, care a fost arestat.

Nu se știe dacă el are legături cu grupări extremiste precum organizația Statul Islamic (SI), care a revendicat mai multe atentate sângeroase împotriva forțelor de ordine, turiștilor și minorității creștine.

Alte persoane persoane, de asemenea turiști străini, au fost rănite în atac, fără a fi precizată naționalitatea lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: turiste, ucise, egipt, germane, berlin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Iul 2017

si unde e cancelarul HITLERINA HITLEROWSKI sa trimita niste lumanari la fraieri doar asa pentru spectacol....si niste containere de kalasnikovuri pentru AL-QAIDA prin multinationalele FUJITSU-SIEMENS cu MICROSOFT care spala banii cot la cot cu teroristii DAESH prin DUBAI.......ALLAHU AKBAR TAVARISCI MERKEL..MUTTI-MULTIKULTI-STASI din Berlinul de Est care a facut scoala cu CARLOS LE CHACAL
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...