2018-12-15 04:19


Referendum în Ungaria pe tema cotelor de refugiați

 |  09:20
Referendum în Ungaria pe tema cotelor de refugiați

Peste opt milioane de cetateni din Ungaria sunt asteptati sa voteze, duminica, intr-un referendum cu privire la planul Uniunii Europene referitor la cotele obligatorii de solicitanti de azil.

Premierul populist Viktor Orban asteapta validarea politicii sale de respingere a acestui plan.Sambata, Viktor Orban a lansat un apel privind mobilizarea alegatorilor la urne pentru a respinge cotele de refugiati stabilite de UE, sustinand ca migratia in masa fara control inseamna "o amenintare reala, care pune in pericol modul de viata european pasnic si sigur"."Migratia in masa fara control inseamna o amenintare reala, care pune in pericol modul de viata european pasnic si sigur. Depinde de noi, cetatenii europeni, sa aducem Europa inapoi la ratiune sau sa o lasam sa se dezintegreze", a spus premierul Ungariei in ajunul referendumului, potrivit AFP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-02

TAGURI: referendum, ungaria, ue, refugiati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HMM....
02 Oct 2016

Trebuie să recunosc: în afară de Putin și Orban, restul șefilor de stat, de peste tot...SUNT FĂTĂLĂI! Ăștia doi, ȘTIU CE VOR, ÎȘI APĂRĂ ȚARA, ȘI NEVOILE, ȘI NEAMUL....
UN NATIONALIST ROMAN
02 Oct 2016

BRAVO VIKTORE , ESTI DESTEPT FATA DE MAFIA LUI ANGELICA CARE A DISTRUS EUROPA
Random imageUltimele stiri


loading...