2018-12-17 11:53


Refugiații se luptă cu o altă problemă: HOLERA

 |  14:13
Refugiații se luptă cu o altă problemă: HOLERA

Taberele de refugiați se confruntă cu o puternică epidemie de holeră. Cel puțin 10 oameni au murit deja, iar alți 1.000 sunt în stare gravă.

Totul se întâmplă printre refugiații somalezi din cea mai mare tabără din lume, in Kenya, au declarat oficialii ONU. Focarul de infecţie a inceput să facă ravagii in noiembrie, in complexul din tabara Dadaab din nord-estul tării. Cei care le oferă ajutor bolnavilor spun că nu pot opri răspândirea epidemiei. "Cel mai important lucru este igiena", a declarat Ahmed care spune că în tabără s-a pulverizat clor și s-a distribuit săpun. "Noi nu vom lăsa nimic la voia întâmplării. Facem ce putem", a mai spus acesta, scrie Stiripesurse.ro.

Holera se transmite prin intermediul apei potabile contaminate și cauzează diaree acuta, și izbucnirea a fost exacerbată de saptamani de ploi abundente în Kenya.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-09

TAGURI: tabere refugiati, holera, refugiati kenya, tabara dadaab
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IAR TâMPIțII
09 Ian 2016

de europarlamentari de la noi (cu cine i-a ”ales”....) pupincuriști și-n poziția ghiocelului față de alte puteri (UE sau NATO) și-au dat acordul NEȘTIIND nici Constituția Ro., NICI VOINȚA POPORULUI ROMÂN...ei făcând împotrivă numai din plăcerea perversă de a linge cururi evropenești. Iată personajele ”Potrivit informaţiilor de pe site-ul PE, Victor Boştinaru, Daniel Buda, Andi Cristea, Mircea Diaconu, Damian Drăghici, Monica Macovei, Ramona Mănescu, Sigfried Mureşan, Norica Nicolai, Emilian Pavel, Cristian Preda, Theodor Stolojan, Claudiu Tănăsescu,Adina Vălean şi Renate Weber au susţinut rezoluţia privind cotele obligatorii de migranţi, conform Mediafax.”
OBSERVAțI OBEDIENțA
09 Ian 2016

unuia care s-a căciulit pe la Antene că are dreptul să fie europarlamentar - actorul milog și penibil MIRCEA DIACONU. Apar și CUCUVELELE - fosta ministreasă de (in)justiție MACOVEI care se voia pe post de președinte, curcanul îndopat ca pt.Ziua Recunoștinței - Renate Weber, altă juristă PeNaL-stă cu aere de superioritate - Norica Nicolai, țiganul lăutar sătul de cururi de babe americănești catapultat din partea minorităților, direct în Parlamentul UE- Damian Drăghici, veșnic trădătorul Stolojan, nevasta (de fațadă) a lui Căcărău - Adina Vălean, altă fostă ministreasă de la transport, nevastă (tot de fațadă) a ăluia de la sect.6 - Ramona Mănescu, cutra penibilă de Cristian Preda ținându-i trena altă cutră Claudiu Tănăsescu....TOȚI, vrând s-aducă peste români nu numai niște animale sălbatice dar și cu boli reînviate în buzunar! Să le urăm numai de ”bine”!
Random imageUltimele stiri


loading...