2019-05-19 21:45


Roger STONE, un apropiat al lui TRUMP, arestat în ancheta privind implicarea RUSIEI în alegerile prezidențiale din 2016

 |  14:55
Roger STONE, un apropiat al lui TRUMP, arestat în ancheta privind implicarea RUSIEI în alegerile prezidențiale din 2016

Roger Stone, fost consilier neoficial al lui Donald Trump în campania prezidenţială, a fost arestat, vineri, şi inculpat în ancheta privind posibila complicitate între echipa de campanie prezidenţială a magnatului şi Rusia, transmit agenţiile internaţionale de presă, preluate de Agerpres.

Roger Stone, un prieten vechi al lui Trump, a fost inculpat de procurorul special Robert Mueller pentru şapte capete de acuzare, printre care fals în declaraţii, încercare de influenţare a unor martori şi obstrucţionarea unei proceduri oficiale.  Stone, în vârstă de 66 de ani, a fost arestat la Fort Lauderdale, statul american Florida.  Roger Stone a părăsit echipa de campanie a lui Trump în 2015, dar a continuat să sprijine candidatura magnatului la preşedinţie.

Procurorii afirmă că Stone a încercat să obstrucţioneze ancheta referitoare la alegerile prezidenţiale din 2016 prin furnizarea unei mărturii mincinoase şi tentativa de influenţare a unor martori. Acuzaţiile au legătură cu un incident de atac informatic care a vizat Comitetul Naţional Democrat pentru date cu privire la campania prezidenţială a lui Hillary Clinton. Actul de inculpare arată că Stone, care a fost audiat anterior de procurorul special, a minţit în legătură cu ceea ce ştia despre incident şi a încercat să determine alte persoane să-şi modifice mărturiile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-25

TAGURI: roger stone, trump, muller, arestat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUMA ROSIE PORCINA
25 Ian 2019

teroristii lui Ghita Dragnea si Valcov de la Belgrad tocmai aveau de gand sa comande niste arme americane in USA ca sa fure tehnologia si sa o dea la comunisti prin tavariscii de la Washington.....a mai cazut o cartita sovietica....ha ha ha....cum se zice MUIE PSD in limba rusa....ha ha ha....SUGI PULA DRAGNEA
Random imageUltimele stiri


STARBAG