2019-03-25 08:10


Rogozin JIGNEȘTE din nou românii: ”Omorau sau violau pe cineva”

 |  17:24
Rogozin JIGNEȘTE din nou românii: ”Omorau sau violau pe cineva”

Dmitrii Rogozin, vicepremierul Federaţiei Ruse, a explicat de ce România a decis să închidă spaţiul său aerian pentru aeronava civilă în care se afla şi oficialul rus, ceea ce în opinia sa va duce la tensionarea situaţiei în regiune.

Potrivit Adevarul.ro, Rogozin şi-a amintit că, de fapt, România s-a aflat printre cei care au fost învinşi în cel de-Al Doilea Război Mondial şi că merita să fie pedepsită.

”În România există foarte multă lume care trăieşte cu acele amintiri despre România Mare, care împreună cu Hitler au trecut frontiera de Est. La sfârşitul războiului ei au devenit parte a coaliţiei de învingători, dar nu a coaliţiei celor pe care trebuia de pedepsit cu reparaţii, contribuţii, modificarea frontierilor. Eu am discutat cu bătrânele care au trăit acele timpuri ocupaţia (face referire la mărturiile unor bătrâne din oraşul Voronej, Ucraina). Ele spuneau că inclusiv nemţii încercau să-i liniştească pe români, pentru că dacă românii intrau într-un sat, ei nu puteau pleca până nu omorau sau violau pe cineva. Este o amintire neagră rămasă în urma fasciştilor români”, a declarat Dmitrii Rogozin într-un interviu pentru NTV-Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-04

TAGURI: rusia, rogozin, jignire, romani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Aug 2017

Rogozin a facut mare tampenie sa confunde poporul roman cu mafia din politica.....PAI CINE TI-A DAT INTERZIS IN UE???..NU POPORUL ROMAN,CEARTA-TE CU MAFIA DE LA UE-MUE....DE CE NU ZICI JOS MERKEL...JOS JUNKER...CE ARE SULA CU PREFECTURA ..Romania e condusa de mafioti dupa 1989...NU CONFUNDATI MAFIA CU POPORUL
RUS TâMPIT!
04 Aug 2017

CINE VORBEA!!!! Când ați intrat în țară, omorați, despicând cu baioneta femeile însărcinate, furați, vandalizați, violați și vă puneați ceasurile deșteptătoare la mână, rânjind ca PROȘTII....
FRATELE KAPOS
04 Aug 2017

rogojina, acest tip "lombrozian" cu falci groase de pork, urmasul asa-zisei "armate rosii" - armata de tot ka.ka.tul, formata din hoti, betivi si violatori, ocnasi eliberati din Siberia lui stalin - grohaie cu nerusinarea tipica neamului alaptat cu votka si nu merita deacat in skuipat in bot !
JUNKERS
04 Aug 2017

mishake, maidanezul lui Putin, latra din nou cu spume la botul lui murdar ... caldura + vodtka "vine de cauzeaza" la alcoolicii cu ereditate marcata de frustari si alte acte de pedofilie suferite in frageda pruncie !
XMAN
05 Aug 2017

Rogozin, un personaj sinistru gen Vadim Tudor, nu trebuie bagat in seama, el traieste din seva intrigilor, va avea soarta lui Vadim!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...