2019-05-19 19:59


Rusia dă REPLICA Occidentului: EXPULZEAZĂ 150 de diplomați și închide Consulatul SUA

 |  21:49
Rusia dă REPLICA Occidentului: EXPULZEAZĂ 150 de diplomați și închide Consulatul SUA

Rusia a anunţat, în urmă cu puţin timp, că va expulza 150 de diplomaţi occidentali, inclusiv 60 de americani şi că va închide consulatul SUA din Sankt Petersburg. Decizia a fost anunțată de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Este răspunsul Moscovei la valul de expulzări anunţate de Occident, ca urmare a otrăvirii unui fost spion rus şi a fiicei lui, în Marea Britanie.

Între timp, astăzi a venit prima veste bună din partea medicilor care-i tratează pe Serghei şi Yulia Skripal, victimele atacului cu neurotoxină: fiica fostului spion rus nu mai e în stare critică.

Disputa diplomatică provocată de acest caz a devenit, între timp, şi mai complicată. Rusia nu doar că susţine că e nevinovată, dar merge şi mai departe şi le cere britanicilor să-i ajute să afle cine e de vină.

Concret, Moscova a deschis propria anchetă în cazul Skripal. Asta pentru că fiica spionului încă e cetăţean rus. Poliţia rusă vrea ca britanicii să îi pună la dispoziţie probele din dosar.

Cea mai nouă dezvăluire venită de la anchetatorii britanici e că cea mai mare concentraţie din neurotoxina folosită în atac a fost găsită pe uşa locuinţei fostului spion rus.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: rusia, replica, occident, expulzare, diplomati, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mar 2018

ha ha ha...m-am prins de poanta...pentru ca am baut lapte gros....cum se zice..ELEMENTAR MISTER WATSON..a spus SHERLOCK HOLMES>>>>>>litigiul este intre grupul pro-Rusia din Bilderberg si monarhia britanica(adica Imperiul britanic)>>>si exact asta a spus-o Boris Johnson cand discuta despre cazul Skripal>>>>si anume a spus ca "Rusia e suparata pe noi ca l-am otravit pe Ivan-the -terrible">>>exista un sambure de adevar aici>>>Dinastia Romanov nu s-a stins complet si e pe cale sa fie reinstaurata in Rusia de catre Putin>>>dar englezii sunt dusmanii Romanovilor,nu si alte case din Europa de aici conflictul din interiorul Bilderbergului cu privire la relatiile cu Rusia>>>Acum e de vazut ce pozitie va adopta pe tema asta Europa.....cu siguranta Grecia Italia si alte tari NU vor merge pe drumul englezilor...adica anti-Rusia Conflictul nu este RUSiA-USA....ci mai degraba ROMANOV-Putin versus Anglia si o parte din monarhiile europene...adica de aici pleaca tot scandalul...iar MArgareta noastra cu Duda si-a ales foarte prost sa se implice in acest conflict impreuna cu PSD-ul...MARE PROSTIE..FOARTE MARE..ENORMA
ANONIM
31 Mar 2018

TARULE VINO PUTIN PINA LA TIMISOARA IN 2 ORE . ASTIA AU FURAT SI PAMINTUL DE LA CIMITIRE . LA DAM SI LUMINARE LA REDEVENTELE , CARE LA PLATIM TOT NOI AMARITI . AU FURAT SI DISTRUS TOATA ECONOMIA .COMBINATELE , AU VINDUT SI TANCURILE , TUNURILE , MASINI , AVIOANE , FLOTA , ECONOMIA , PADURILE , MINEREURILE , TOATE LA FIARE VECHI IN TURCIA .
Random imageUltimele stiri


STARBAG