2019-01-17 13:12


Rusia: Gorbaciov critică Occidentul pentru că nu participă la parada de 9 mai

 |  11:01
Rusia: Gorbaciov critică Occidentul pentru că nu participă la parada de 9 mai

Liderii occidentali au fost criticați de fostul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, pentru decizia de a nu participa la parada organizată în Moscova pe 9 mai la împlinirea a 70 de ani de la victoria contra Germaniei naziste. El a deplâns mai cu seamă lipsa șefului Guvernului de la Berlin, Angela Merkel.

Fostul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, i-a criticat pe liderii occidentali care au refuzat să ia parte la festivitățile care vor fi organizate pe 9 mai în capitala rusă Moscova pentru a aniversa 70 de ani de la victoria împotriva Germaniei naziste. „Respingerea posibilităţii manifestării atitudinii pentru lupta condusă de Uniunea Sovietică împotriva fascismului înseamnă să nu respecţi popoarele care au acceptat sacrificii imense şi lipsă de respect pentru curajul fără margini pe care oamenii l-au demonstrat în lupta contra ciumei maro”, a afirmat politicianul rus. Deși a declinat invitația lui Putin de a asista la festivitățile organizate pe 9 mai, Angela Merkel va veni pe 10 mai la Moscova pentru a depune o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut și pentru a avea o întrevedere cu președintele rus, Vladimir Putin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: rusia, mihail, gorbaciov, parada, moscova, vladimir, putin, angela, merkel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
08 Mai 2015

DLE GORBY TOT RESPECTUL...DAR MERKEL ESTE O TERORISTA...EX-STASI..COLEGA DE PORCARII A LUI PLESITA SI CARLOS LE CHACAL....CU CARE A ARUNCAT IN AER EUROPA LIBERA LA MUNCHEN DE CE NU VA INTALNITI CU HELMUTH KOHL...E CINEVA CARE MERITA,UN OM CHIAR FOARTE RESPECTABIL MAI NOU MERKEL LUCREAZA PENTRU CIA SI FMI-BANCA MONDIALA...EVIDENT CA NU MAI VREA SA ISI SUPERE STAPANII CA PRIMESTE BICE PE SPINARE PRECUM MAGARUL LUI NASTRATIN HOGEA
ISTORIC
08 Mai 2015

Dar si comunismul din 1917 - 1918 pina in prezent si in toate tarile satelit , a omorit de 3 ori mai mult . Pe invingator nu il intreaba nimeni .
PT. ”ISTERIC” -DE LA SS.
09 Mai 2015

TE-AM PRINS, GAȘPERULE, MANTALE LUCRI ”SUB ACOPERIRE”! ÎN EVIDENȚLE NOAST FIGUREZI SUB NUMELE: KAPUKAKURU SHIKURU KAGURA; ASTA DUPE CE ”FIXONOMIȘTII” TE-AU DEFINIT CA...MONGOLOID ”HIBRID” DIN ARHIPELAGUL YAPUTZA SHITZUKO.
TRUTH IS OUT THERE
09 Mai 2015

https://www.youtube.com/watch?v=Sl8n4Y93qrg
Random imageUltimele stiri

loading...