2018-12-10 10:46


S-a deschis cel mai mare magazin. Disney, în China

 |  16:23
S-a deschis cel mai mare magazin. Disney, în China

Cel mai mare magazin Disney din lume, și primul din China continentală, s-a deschis, miercuri, la Shanghai, în aglomeratul district financiar Lujiazui, relatează Agerpres.

Magazinul cu o suprafață de 860 de metri pătrați are în centrul său un castel, care, la fiecare oră, găzduiește un spectacol de muzică și de proiecții, a indicat într-o declarație compania cu sediul în California.

Peste 2.000 de produse, printre care haine, genți și accesorii pentru telefonul mobil, își așteaptă cumpărătorii în magazin, a relatat publicația South China Morning Post.

Magazinul oferă vizitatorilor o idee despre cum va arăta mult așteptatul complex Shanghai Disney Resort, a cărui deschidere este prevăzută pentru primăvara anului viitor, în Pudong, și pentru a cărui construcție au fost investiți 5,5 miliarde de dolari.

Parcul, un joint venture între Walt Disney Company și Shanghai Shendi Group, este unul dintre cele 60 de parcuri tematice aflate în prezent în construcție în China, potrivit relatărilor din mass-media de stat.

Disney, cea mai mare companie de divertisment din lume, a deschis deja parcuri în Japonia și în Hong Kong, amintește DPA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: magazin, disney, china
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...