2019-01-24 10:46


SÂNGE PE STRĂZILE DIN PAMPLONA. Zeci de oameni dornici de adrenalină, striviţi şi împunşi de tauri

 |  17:11
SÂNGE PE STRĂZILE DIN PAMPLONA. Zeci de oameni dornici de adrenalină, striviţi şi împunşi de tauri

Şi în această vară, străzile din Pamplona au fost scăldate în sânge! În cadrul ediţiei 2013 a celebrului festival spaniol care adună, an de an, sute de persoane dornice de adrenalină din toată lumea, au fost răniţi grav 23 de persoane, printre care un adolescent spaniol de 19 ani, strivit şi împuns în busculada dintre oameni şi tauri.

Busculada a avut loc la intrarea în arenă, în timp ce sute de bărbaţi alergau în faţa taurilor. Zeci de participanţi la cursă au rămas blocaţi la intrarea în arenă din cauza unei porţi care s-a închis brusc din cauza mulţimii. Astfel, grupul de oameni a rămas blocat, numeroase persoane fiind strivite sau împunse de tauri. Busculada a durat aproximativ două minute.

Trei bărbaţi, printre care un turist în vârstă de 20 de ani din Statele Unite, au fost răniţi grav după ce au fost împunşi de tauri la Festivalul de la Pamplona, relatează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Momentul cel mai terifiant al zilei s-a petrecut atunci când un taur desprins de cireadă l-a împuns pe un spaniol în vârstă de 31 de ani de mai multe ori şi l-a ridicat pe coarne pe acesta. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital şi a fost operat în această dimineaţă, starea lui fiind descrisă de medici ca fiind “gravă”

Din 1911, 15 persoane au fost ucise la Festivalul anual de la Pamplona. Festivalul a fost făcut celebru de romanul „Fiesta” al lui Ernest Hemingway.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-13

TAGURI: sange, pamplona, taur, strazi, adrenalina, oameni, raniti, impunsi, spaniol
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...