2018-12-15 14:20


Sarkozy către un celebru jurnalist - ''Îţi sparg faţa''

 |  15:33
Sarkozy către un celebru jurnalist - ''Îţi sparg faţa''
Nicolas Sarkozy aameninţat că va "sparge faţa" unui cunoscut jurnalist politic întimpul unei conversaţii de 40 de minute după ce revista Le Point a sugerat că soţia preşedinteluieste “devoratoare de bărbaţi”, relatează The Telegraph. Dezvăluirile suntfăcute într-o nouă cartebiografică numită M. Le President, scrisă de Franz-Olivier Giesbert, directoral Le Point.

Scandalular fi pornit de la un articol care oferea 24 de sfaturi pentru Sarkozy, înainte de căsătoria cu Carla Bruni.Unul dintre sfaturile pentru liderul francez era să nu i-l prezinte soţiei salepe Barack Obama, pe fiii lui, sau orice alt bărbat seducator. "Acest articol este o mizerie şi ar trebui să-ţi sparg faţa pentru că l-ai scris", i-ar fi spus preşedintele Sarkozyjurnalistului francez care, la rândul său, a întrebat: "Mă amenintaţi, domnule Sarkozy?". Meriţi. Si nu stiu ce mă opreşte să te lovesc",a răspuns liderul francez. „Nu aveţi de ce să vă simtiţiinsultaţi, nici dumneavostră, nici Carla Bruni", ar fireplicat editorul. "Niciodatărevista noastră nu a sugerat că ea, Carla, a fost o curvă", a spusGiesbert. Editorul a dezvăluit că doamna Bruni-Sarkozy a fost cea care adezamorsat situaţia prin telefon - "Iartă-l, dar Nicolas este atât deîndrăgostit, ai înţeles. El nu poate suporta ca oamenii să scrie astfel delucruri despre mine..."

CarlaBruni Sarkozy, în vârstă de 43 de ani, a căpătat reputaţia unei femei uşoare,după o serie de relaţii amoroase cu Mick Jagger, Eric Clapton şi Donald Trump. Vorbele ei dinainte de căsătoria cu preşedintelefrancez, că ar fi "uşor plictisită de monogamie" au devenit celebre.

Giesbert, în vârstă de62 ani, este un autor renumit pentru biografiile muşcătoare despre politicieni,în special preşedinţi. Nu au scăpat nici François Mitterrand sau JacquesChirac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...