2019-02-16 20:20


SCANDAL ia amploare: MOSCOVA expulzează zeci de diplomați britanici

 |  14:04
SCANDAL ia amploare: MOSCOVA expulzează zeci de diplomați britanici

Moscova a transmis Marii Britanii că trebuie să reducă "puţin peste 50" de posturi de diplomaţi şi de funcţionari din reprezentanţele sale diplomatice din Rusia, în contextul amplificării disputei în privinţa otrăvirii fostului dublu spion rus Serghei Skripal şi a fiice sale în Anglia, a anunţat sâmbătă Ministerul rus de Externe, potrivit Reuters. Rusia a luat deja măsuri de răspuns împotriva Marii Britanii şi a expulzat 23 de diplomaţi britanici, în urma deteriorării relaţiilor dintre cele două ţări, după ce Londra a acuzat Moscova de otrăvirea lui Skripal şi a fiicei sale Iulia, conform Agerpres.

Ministerul rus de Externe l-a convocat vineri pe ambasadorul britanic Laurie Bristow şi i-a spus că Londra are o lună la dispoziţie pentru a-şi reduce contingentul diplomatic din Rusia la acelaşi nivel ca misiunea rusă din Marea Britanie. Rusia a expulzat de asemenea 59 de diplomaţi din alte 23 de ţări care au sprijinit Marea Britanie. O purtătoare de cuvânt a Ministerului britanic de Externe a spus că decizia Rusiei este regretabilă. Ea nu a precizat ce număr de angajaţi ai reprezentanţelor diplomatice britanice din Rusia vor fi afectaţi. Ambasada Marii Britanii de la Moscova a precizat că nu îşi face public numărul de funcţionari.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat pentru Reuters că solicitarea înseamnă că Marea Britanie va trebuie să reducă "puţin peste 50" din posturile de diplomaţi şi funcţionari din Rusia, în afara celor 23 de diplomaţi care au fost deja expulzaţi. "Am cerut paritate. Marea Britanie are cu 50 de diplomaţi mai mult decât Rusia", a spus Zaharova sâmbătă. Întrebată dacă acest lucru înseamnă că Londra va trebuie să taie exact 50 de posturi, ea a spus că "puţin peste 50".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-31

TAGURI: moscova, scandal, marea britanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

ha ha am avut dreptate 100%...deci litigiul e intre Imperiul britanic si neo-Tarismul rusesc al lui Putin care vrea sa readuca dinastia Romanovilor in Rusia>>>>>>Deci nu este un razboi USA-Rusia sau EUROPA-RUSIA ci este ca de obicei batalia financiara intre doua case aristocratice.........Romanovii versus Imperiul britanic.....si razboaiele din Siria si IRak reflecta exact chestiile astea..ptr ca e vorba de dominioane britanico-franceze(Irak Kuweit Arabia Saudita) versus Siria care este dominion rusesc...si versus Libia care era de apul ei dar a fost imediat distrusa de regimul Clinton-Sarkozy
MEY CUCUVEA!
31 Mar 2018

Eu am ajuns la concluzia că SUA cu RUSIA lui Putin sunt bara-bara, adică mână-n mână! Pe net, până când îl vor restricționa ăștia, sunt tot felul de intervenții și informații care spun că lumea este condusă de evrei! TOȚI, indiferent de președinte de stat, prim-ministrul sau alte ”personalități”, fie SUNT de orgine evreiască, fie sunt VÂNDUȚI lor. Uită-te peste fotografiile-astea: Te anunț că blogul e satanist, haios e că sanchi, cică sunt împotriva nelegiuirilor celor care conduc PE FAȚĂ lumea (aparent din ”umbră”), ei fiind mână-n mână cu cei mai jos, din fotografii: https://www.seruah.com/adunarea-evreilor-din-lume-foto.html
CE VEDEM:
31 Mar 2018

”Traian Băsescu, preşedinte al României în perioada 2004 – 2014. Martin Schulz, președintele Parlamentului European. Toate trăsăturile îi sunt de evreu. Donald Tusk, al doilea președinte al Consiliului European. David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, a afirmat în 2010 că are rădăcini evreiești. În imaginea de mai jos aprinde candelabrul hanuka, care este 100% un simbol evreiesc. George Bush, fostul președinte al Statelor Unite. În recensămintele americane, familia Bush a fost listată ca fiind o familie de evrei. Dinastia evreiască Harriman i-a construit într-o familie puternică. Bush rugându-se la zidul plângerii. În dreapta îl avem pe prim-ministrul britanic Tony Blair, împreună cu mai marele rabinilor din Marea Britanie. Vladimir Putin, președintele Rusiei.
PREșEDINTELE RUSIEI,
31 Mar 2018

Vladimir Putin (de asemenea evreu) și Beler Lazar, mai marele rabinilor din Rusia. Capul oligarhilor rusești împreună cu șeful congresului evreiesc rusesc; Abramovici l-a făcut pe Putin președinte. Abramovici a spus într-un interviu din 2005 că Putin este evreu după mamă, ceea ce, după legea evreiască, îl face să fie evreu pur. Autobiografia originală a lui Putin a menționat numele evreiesc al mamei sale. În edițiile ulterioare acesta a fost schimbat. Pe lângă asta, Putin spunea că tatăl său a studiat talmudul evreiesc și că a crescut într-o casă plină cu evrei. Se poate ca și tatăl acestuia să fi fost evreu.
DESPRE ORIGINEA
31 Mar 2018

lui Putin, o paranteză: http://basarabialiterara.com.md/?p=14254 UN SECRET – DEZVĂLUIRE : PREŞEDINTELE RUSIEI VLADIMIR PUTIN ESTE EVREU! DE CE LUMEA E CONDUSĂ DE EVREI? Cum bunicii ş istrăbunicii mei sunt de origine rusă, încă de mic am fost învăţat să scriu şi în alfabetul chirilic; de asemenea, cunosc şi puţină rusă (cât de cât să mă descurc). De ce spun asta? Pentru că pe blogurile ruseşti găseşti destule informaţii interesante, care, de obicei, nu mai sunt traduse şi în engleză. Ca, de exemplu, despre preşedintele rus Putin. De pe Wikipedia citim o biografie oficială a lui Putin, în ceea ce priveşte originea părinţilor, bunicilor şi străbunicilor săi. Astfel, putem citi acolo că Vladimir Putin s-a născut în 7 octombrie 1952 în Leningrad, avându-l ca tată pe Vladimir Spiridonovich Putin (1911–1999), iar ca mamă pe Maria Ivanovna Putina (născută Shelomova; 1911–1998). Bunicul de pe tată a lui Putin s-ar fi numit Spiridon Ivanovich Putin (1879–1965) şi a lucrat ca bucătar pentru Stalin şi Lenin (oare bănuia bucătarul Spiridon Putin că nepotul său va conduce Rusia, la fel cum conducea stăpânii săi?). Aici însă începe misterul. Chiar Wikipedia recunoaşte că ascendenţa lui Vladimir Putin este un mister, întrucât nu există nicio înregistrare al vreunui persoane care ar avea numele de familie “Putin”, în afară de bunicul său, Spiridon Putin. Ceea ce ne duce la concluzia clară că Bunicul sau tatăl lui Vladimir Putin şi-au schimbat numele de familie, pentru a-şi ascunde adevărata origine. Dar care ar fi aceasta?
AICI INTERVIN BLOGGERII RUşI
31 Mar 2018

De pe Newsland.ru şi blog.kp.ru aflăm că strămoşii actualului preşedinte rus sunt…evrei! Astfel, se pare că numele real al tatălui lui Putin era…Epstein, un tipic nume de evreu. Dacă ţinem cont de faptul că pe mama lui Putin o chema Sholomov (alt nume de evreu), de aici tragem concluzia că Putin nu e altceva decât un evreu pur sânge. Tot de la aceşti doi bloggeri, aflăm că unul din posibilii strămoşi ai lui Putin ar fi Mordkhe Blinchikov, un evreu ce făcea parte din organizaţia internaţională evreiască International Jewish Labor Bund. Uitaţi-vă la poza sa din stânga…nu-i aşa că seamănă mult cu Putin? https://www.scribd.com/doc/213302520/DE-LA-LENIN-LA-PUTIN-SAU-PRESEDINTII-EVREI-AI-RUSIEI https://html2-f.scribdassets.com/z8flngif43ljoqh/images/2-6cf75725c0.png https://html2-f.scribdassets.com/z8flngif43ljoqh/images/1-27bc088e64.png
Să REVENIM LA POZE:
31 Mar 2018

Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Bush și cancelarul german Angela Merkel (cantor). Merkel este evreică; numele de fată a acesteia înseamnă cantor; acesta a fost germanizat din poloneză. Numele acesteia este un nume rabinic. Întreaga clasă regală și politică britanică este plină de evrei și pedofili (după cum arată scandalul cu Jimmy Seville). Harper, primul ministru al Canadei. Sediul B’nai Berith se află vis-a-vis de biroul său oficial. Presa evreiască din Israel l-a numit cel mai mare aliat al evreilor din toate timpurile. craina, Harper și Cheney. Ucraina este controlată de FMI și oligarhii ruși. Evreii vor să preia din nou controlul total asupra Ucrainei; aceștia se folosesc de Rusia și de situația din Ucraina pentru a provoca un al Treilea Război Mondial. Primul ministru al Australiei. Controlat de evrei.
FOSTUL PREșEDINTE
31 Mar 2018

al Franței, Chirac. Sarkozy a recunoscut pe față că este evreu și a afirmat că „francezii albi TREBUIE să se corcească cu ne-albi” până dispar, susținând că acesta este „cel mai bun lucru pentru Republica Franceză.” În fine, câți prim-miniștrii francezi sunt Gentili? Sau asta nici nu mai contează?! Hollande miroase a evreu de la o poștă. Chirac și Regan. Cine crezi că dețin „Banca Franceză”? Aceiași evrei care dețin și Rezerva Federală din Statele Unite – Rothschild. Un alt prim-ministru al Canadei, Chretein. Noul prim-ministru liberal; Chreiein a lucrat pentru Trudeau, înainte ca acesta să devină prin-ministru. Întreaga campanie a acestuia a fost finanțată de familia evreiască miliardară Bronfman. Tot evreii l-au finanțat și pe Harper în cadrul aceleiași campanii. Iloilo, președintele Fiji. Nici măcar Fiji nu este ferită de controlul evreiesc. Barroso, fostul prim-ministru al Portugaliei și președinte al Comisiei Uniunii Europene.
HILLARY CLINTON
31 Mar 2018

este de asemenea evreică, după partea Rodham a familiei. Poți vedea genele evreiești în fiica acesteia. Josua Bolten, șeful statului major. Carl Rove, deputat în statul major, înconjurat de șefii săi evrei. Dick Cheney. Chertoff, șeful Homeland Security. A recunoscut public că este evreu. Chertoff le-a permis agenților Mossad care au avut legături cu atentatele de pe 11 septembrie, să scape și să fugă înapoi în Israel. Acesta de asemenea îi ajută nespus de mult pe evrei cu instalarea și utilizarea camerelor de supraveghere a populației americane. Tot el a adus în existență și „scanerele prono” ale TSA. Rețeaua de spionaj NSA este condusă din Israel, prin firmele deținute de Mossad.
BARACK OBAMA
31 Mar 2018

Actualul președinte al SUA, Barack Obama, care a afirmat că este „evreu în sufletul său”. Întreaga sa carieră a fost construită de evrei puternici din Chicago, fiind finanțată de Goldman Sachs. De asemenea are sânge evreiesc din partea mamei sale. Șeful partidului democrat este o evreică, în rând cu finanțatorii principali ai partidului. Aripa republicană este și ea controlată de evrei miliardari puternici, ca Anderson. Mulți dintre președinții Statelor Unite au fost evrei; i-am putea aminti aici pe FDR, Eisenhower și Johnson, care s-a aflat în spatele planurilor de atac al Israelului asupra flotei USS Liberty, ca mai apoi să mușamalizeze întregul incident.
șI UN SECRETAR
31 Mar 2018

de stat american - John Kerry este un evreu al cărui nume real este Cohen. Acesta a fost schimbat în Karry. (să-l vedeți în poziție de slugă plecată, ”în rugăciune” față de perciunați). CONCLUZIA: toți derbedeii ăștia AU SĂRĂCIT LUMEA, AU SUPUS-O/O SUPUN FINANCIAR, EI , vânzându-și sufletul diavolului, nu mai văd lumea cu ochi buni, doar se prefac....și, manipulați și posedați cum sunt, au personalități multiple, compartimentate = când sunt ”umani”, când sunt socio-psihopați de-a dreptul! Rusia lui Putin este în aceeași situație dezastruoasă ca și noi, el fiind multi-miliardar și printre cei mai bogați oameni din lume (cine i-o fi dat ”dreptul”?!) afișându-se cu NE-fericitul Kirill, care încă mai are înfiptă steaua de comunist pe sub sutană, preoții plângându-se de conducerea iudeo-masonică care avut TUPEUL să adauge în cercul din mijlocul Crucii bisericilor ortodoxe, STEAUA LUI DAVID, să școlească preoții în noua ”religie” mondială iar pe cetățenii simpli, să-i oblige la o cartelă unică ce ține loc de toate, urmând DEJA ciparea ca pe animale! Asta face ”ortodoxul” Putin! Mare dezamăgire și MARE ÎNȘELARE pentru creștinii de pretutindeni...nici la noi, NE-FERICITUL din Deal, face așijderea! Dacă moare Nefericitul ”nostru”, cred că toată preoțimea de la noi o să chefuiască 3 zile și 3 nopți! PE BUNE!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

MEY CUCUVEA!>>>o singura precizare la tot ce ai spus acolo..............acesti asazisi "EVREI" de care vorbesti acolo adica MERKEL care este de fapt KAZMIERCZAK(evreu polonez de la SS-ul german) si copilul biologic al lui GREtti BRAUN si ADOLF HITLER sau Hilarry "RODHAM" care de fapt este RODOWSKI evreica khazara din POLONIA la fel ca si "NETANIAHU" in fapt MILEKOWSKI(un kominternist din Polonia).........toti astia sunt PSEUDO-EVREI adica mafia KHAZARA care este sustinuta de ROCKEFELLER si KISSINGER si sunt SATANISTI si PEDOFILI///de exemplu Hilarry Clinton era MARE PREOTEASA SATANISTA>>>>>>>Evreii SEMITI nu sunt cu pielea alba,sunt cu pielea BRUN-MARONIE...........adica evreii care in timpurile biblice au fost "poporul ales" si ulterior au emigrat in Africa de NORD si SPaNIA,dupa care in AMERICA DE SUD............Deci exista 1-evreii ORIGINAL SEMITI de origine AFRICANO-ARABA si 2-PSEUDOEVREII de care vorbesti tu acolo ADICA MAFIA KHAZARA cei care au fost grupul din URSS de pe vremea lui STALIN...vezi de la noi din Romania BRUCANIMEA MAFIOTA cei din FSN 1989...ptr ca si BRUCKNER-BRuCAN era tot asa ceva>>>>>>>>Cand te mai referi la mafiotii astia spune-le pe nume adica MAFIA KHAZARA sau PSEUDO-EVrEi satanisti......in rest sa ai o zi buna
CORECT, CUCUVEA!
31 Mar 2018

Ăștia sunt khazari, nu evrei!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Mar 2018

PS....cat despre EISENHOWER nu are ce sa caute in discutia de aici,el nu a fost niciodata sluga MAFIOTILOR..chiar a avut un discurs foarte clar despre "COMPLEXUL MilitARo-INDUSTRIAL"...si s-a certat la cutite cu mafiotii khazari care l-au asasinat pe JFK........adica exista si evrei de origine Khazara care nu sunt mafioti.....dar nu e treaba mea sa fac selectie printre ei Noi in Romania avem problemele de dupa 1989 deoarece totul a fost clocit in laboratoarele BILDERBERGULUI....ei sunt MARII mafioti care jefuiesc tarile....adica grupul Rockefeller-Kissinger-Clinton-Junker-Barosso-MErkel mai exact GOLDMAN SACHS-ul care l-a manevrat si pe OBAMA(numele real este SOBARKA SOETORO un marxist care a facut scoli islamice)..Sa stii ca Contraspionajul de pe vremea lui Ceausescu l-a averizat ca urmeaza sa patim chestia asta,de aia si discursul lui Ceausescu cu "AGENTURiLI" care au dat "LOVITURA DE STAT" pe care au prezentat-o drept "REVOLUTIE" in decembrie 1989 la televizor
AU DISTRUS PACEA LUMI
01 Apr 2018

TARULE IAI LA RANGA DE 28 CENTIMETRI . ACUM NU I-MI MAI DA VIZA DE AMERICA .
VALI
02 Apr 2018

Cînd se bat berbecii , mor păduchii.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...