2018-12-10 02:35


Șeful poliției din Koln a demisionat, numărul de suspecți, dar și de plângeri a crescut

 |  21:54
Șeful poliției din Koln a demisionat, numărul de suspecți, dar și de plângeri a crescut

În cazul agresiunilor sexuale din ajunul Anului Nou, numărul suspecților anchetați de Poliția germană a ajuns la 31, printre care sunt și „cel puțin” 18 solicitanți de azil, a anunțat vineri Tobias Plate, purtător de cuvânt al Ministerului federal de Interne. Dar și cifra plângerilor depuse de femeile ce le-au căzut victime arabilor a depășit 120 numai la Koln. Acestora li se adaugă cele ce au fost agresate în Hamburg și Stuttgart. Din cauza crizei, Wolfgang Albers, şeful Poliţiei din oraşul Koln, unde au avut loc cele mai multe cazuri, a demisionat vineri după-amiază, informează presa germană.

Într-o conferință de presă la Berlin, purtătorul de cuvânt Tobias Plate a arătat că din grupul suspecților identificați și chestionați în prezent, fac parte nouă algerieni, opt marocani, cinci iranieni, patru sirieni, dar și doi cetățeni germani, un irakian, un sârb și un american.

Agenția DPA, care citează postul public WDR, două persoane au fost arestate în legătură cu violențele survenite în apropiere de gara principală din Koln. Cei doi bărbați, proveniți din rândul imigranților, au fost plasați în arest noaptea trecută. Asupra lor au fost găsite telefoane mobile care conțineau înregistrări video ale evenimentelor din ajun de Anul Nou.

Cancelarul Angela Merkel a denunţat agresiunile "dezgustătoare", promiţând pedepsirea autorilor, indiferent de originea acestora. "Este vorba de un caz revoltător. Autorii acestor dezgustătoare agresiuni cu caracter sexual trebuie pedepsiţi", a atras atenţia cancelarul Germaniei. Merkel a subliniat că agresiunile sunt "inacceptabile", avertizând că extracomunitarii implicaţi în aceste incidente riscă expulzarea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-08

TAGURI: sef, politie, koln, suspecti, plangeri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEANA
09 Ian 2016

Ha , ha , araboi lea tutut nevestele cu ei de mina , zicind ca angelica ia chemat la fecundare colectiva . In centru asa zisei democrati avansate . Iar in 2016 vrea sa aduca numar dublu de tilhari pirati .
Random imageUltimele stiri


loading...