2019-05-21 19:56


Şocant! Pilotul acuzat de Rusia că a provocat prăbuşirea zborului MH17, s-a SINUCIS

 |  16:29
Şocant! Pilotul acuzat de Rusia că a provocat prăbuşirea zborului MH17, s-a SINUCIS

Pilotul militar ucrainean acuzat de Rusia că a provocat, în iulie 2014, prăbuşirea cursei Malaysian Airlines MH17, la bordul căreia se aflau 298 persoane, s-a sinucis, împuşcându-se cu un pistol.

Vladislav Voloşin a fost găsit mort în locuinţa sa din oraşul Nikolaiev, de la malul Mării Negre. El a fost transportat cu o ambulanţă la spital, însă nu a putut fi salvat. Rudele pilotului care erau în apartament în momentul incidentului au spus că în ultima perioadă bărbatul trecea printr-o depresie.

Oficialii ruşi susţin că avionul de război al lui Volosin a doborât zborul MH17 şi că a fost folosită o rachetă ucraineană de tip Buk. Căpitanul Vladislav Volosin, considerat erou de război în Ucraina, a catalogat afirmaţiile Rusiei ca fiind minciuni.

Investigatorii olandezi au ajuns la concluzia că o rachetă rusească Buk a atacat avionul, omorând 298 de persoane.

De asemenea, experţi independenţi de investigaţia olandeză au spus că dovezile indică faptul că o rachetă rusească lansată de rebelii pro-ruşi sau de o unitate militară rusească se află în spatele atacului.

Volosin a luat parte la 33 de misiuni de combat cu un avion de război de tip Su-25 împotriva rebelilor separatişti susţinuţi de Rusia în estul Ucrainei, iar după acuzaţiile lansate la adresa sa a demisionat din Fortele Aeriene ale Ucrainei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-19

TAGURI: pilot, avion mh17, Ucraina, accident aviatic,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG