2019-01-19 10:57


ȘOCANT! Trump a postat pe Twitter un filmuleț în care „bate” CNN, la propriu

 |  20:14
ȘOCANT! Trump a postat pe Twitter un filmuleț în care „bate” CNN, la propriu

Președintele american Donald Trump a dus disputa sa cu presa la un nou nivel, odată cu publicarea duminică, pe contul său de Twitter, a unui filmuleț în care apare lovind în mod repetat un bărbat peste al cărui cap este suprapus logoul postului CNN, însoțit de explicația „Fraud News Network”, transmit AFP și Reuters, preluate de Agerpres.

Publicarea filmulețului intervine după trei zile de ofensivă îndreptată mai ales împotriva canalelor de televiziune pe care Trump le consideră ostile administrației sale. Filmulețul postat duminică durează 28 de secunde, dar acțiunea propriu-zisă ține doar patru secunde, fiind reluată de mai multe ori. El îl arată pe Trump, îmbrăcat cu costum și cravată, repezindu-se și apucându-l de gât, la marginea unui ring de catch, pe un bărbat al cărui cap este mascat în întregime de logoul CNN. Trump îl culcă la pământ pe bărbat și îi trage câțiva pumni, după care se ridică și pleacă. 

Filmulețul este versiunea modificată a scenei originale din 2007, din timpul unui meci demonstrativ de catch. Bărbatul cu care Donald Trump simulează o luptă este Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport.

Pe rețelele de socializare, criticile nu au întârziat să apară. „Viteza cu care reproducem declinul și căderea Romei este impresionantă. Ceea ce Romei i-a luat secole, noi reușim în câteva luni”, a reacționat, pe Twitter, Bill Kristol, comentator conservator al publicației The Weekly Standard, notează Reuters.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-03

GALERIE MEDIA

Trump

TAGURI: donald trump, twitter, cnn, filmulet, socant
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...