2018-12-17 00:42


Sondaj pentru Casa Albă: diferență uriașă între Hillary Clinton și Donald Trump

 |  21:19
Sondaj pentru Casa Albă: diferență uriașă între Hillary Clinton și Donald Trump

Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la preşedenţia Statelor Unite, are un avantaj de 14% în faţa contracandidatului ei, republicanul Donald Trump, cu 51% dintre respondenţii afirmând că ar vota pentru Clinton, în timp ce 37% îl preferă pe Trump, arată datele unui sondaj AP-GfK.

Marea majoritate a alegătorilor consideră că Hillary Clinton s-a descurcat mai bine decât Trump în cadrul celor trei dezbateri electorale, 69% dintre respondenţi fiind de această părere, în timp ce doar 29% îl indică pe Trump drept câştigător.

Modul în care democrata s-a descurcat la dezbateri ar fi putut influenţa şi preferinţele de vot ale republicanilor, în condiţiile în care 9% dintre respondenţii cu preferinţe republicane au indicat că se gândesc să o susţină pe Clinton.

Votanţii sunt tot mai mult de părere că Hillary Clinton va câştiga scrutinul. Potrivit sondajului, 74% dintre americani sunt de părere că reprezentanta Partidului Democrat va câştiga alegerile, faţă de 63% în luna septembrie.

Sondajul online a fost efectuat în perioada 20-24 octombrie, pe un eşantion de 1.546 de adulţi, inclusiv 1.212 posibili votanţi. Marja de eroare a sondajului este de plus/minus 2,75%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-27

TAGURI: sondaj, alegeri, casa alba, hillary clinton, donald trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


”NORMAL”!
29 Oct 2016

Trebuie să iasă sifilitica aia de Hillary, care este ținută și propulsată de Wall Street! Lor le trebuie MARIONETE PERFECTE, nu oameni cu sânge în ei, cu voință....
Random imageUltimele stiri


loading...