2017-01-17 23:29

EXTERNE


Starea naţiunii. Barack Obama către americani

 |  12:43
Starea naţiunii. Barack Obama către americani

Reforma fiscalităţii, cu taxe mai mari pentru cei bogaţi şi sprijinirea firmelor care decid să revină în SUA au fost temele principale ale discursului preşedintelui Barack Obama privind starea naţiunii.

În discursul său anual privind starea naţiunii, preşedintele american Barack Obama a anunţat că doreşte o reformă a fiscalităţii. Adică taxe mai mari pentru cei bogaţi şi sprijinirea firmelor care decid să revină în Statele Unite. Printre realizările mandatului său, Obama a amintit revenirea industriei auto, retragerea din Irak şi înlăturarea lui Osama bin Laden.

Preşedintele american, Barack Obama, a susţinut în discursul din Congres ideea taxării suplimentare a persoanelor care câştigă peste 1 milion de dolari, în condiţiile în care în prezent, acestea au mai multe facilităţi fiscale. "Putem să ne mulţumim să avem o ţară în care un număr din ce în ce mai mic de persoane câştigă foarte bine, în timp ce din ce în ce mai mulţi americani abia se descurcă sau putem să punem pe picioare o economie în care fiecare are şanse echitabile, fiecare contribuie echitabil la sistem şi respectă aceleaşi reguli", a spus miercuri preşedintele american, transmite RRA .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Starea natiunii, presedinte american, starea natiunii, Barack ObamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image