2018-10-22 13:12


Statul Islamic (SI) lansează noi ameninţări: "Omorâți-i acolo unde-i întâlniți"

 |  08:47
Statul Islamic (SI) lansează noi ameninţări: "Omorâți-i acolo unde-i întâlniți"

Gruparea Statul Islamic (SI) a publicat o înregistrare video, intitulată "Omorâți-i acolo unde-i întâlniți", în care spune că îi prezintă pe cei nouă autori ai atentatelor de la Paris, soldate cu 130 de morți. De asemenea, SI lansează noi ameninţări la adresa tuturor ţărilor din cadrul "coaliției", inclusiv Marea Britanie, scrie AFP, citat de Agerpres.

În înregistrarea care poartă titlul "Omorâți-i acolo unde-i întâlniți" sunt prezentaţi patru belgieni, trei francezi și doi irakieni. Juhadiştii sunt arătaţi în timp ce comit atrocități, cum ar fi decapitări și executarea prin împușcare a unor persoane prezentate ca ostatici.

Aceştia susţin că mesajul lor "este adresat tuturor țărilor participante la coaliția" antijihadistă condusă de Statele Unite care a intervenit din septembrie 2014 împotriva SI în Siria și Irak.

Înregistrarea video prezintă o fotografie al premierului britanic, David Cameron, însoțită de următorul mesaj în engleză: "Oricine se va așeza de partea necredincioșilor va fi ținta săbiilor noastre".

Potrivit videoclipului, cei nouă jihadiști sunt caracterizaţi ca "lei" care "au îngenuncheat Franța".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25
Citeste si:
Reacţia lui Francois Hollande după noile ameninţări ale Statului Islamic (SI)

TAGURI: statul, islamic, si, lanseaza, nou, amenintare, omorati, acolo, unde, intalniti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...