2018-12-10 11:31


SUA a emis o ALERTĂ de călătorie. Americanii, avertizaţi în urma atacurilor teroriste

 |  07:49
SUA a emis o ALERTĂ de călătorie. Americanii, avertizaţi în urma atacurilor teroriste

Departamentul de Stat american a emis o alertă în care avertizează americanii să fie atenţi la eventuale riscuri de călătorie, în special în perioada sărbătorilor, în condiţiile creşterii nivelului ameninţărilor teroriste, relatează AP în pagina electronică, citat de Mediafax.

Alerta de călătorie, valabilă până pe 24 februarie - sugerează că militanţi din cadrul Statului Islamic (SI), Al-Qaida, Boko Haram şi altor grupări teroriste continuă să plănuiască atacuri în mai multe regiuni ale lumii.

Departamentul de stat american a mai precizat că sunt probabile atacuri teroriste atât timp cât membri SI se întorc din Siria şi Irak, iar alte persoane neafiliate unor grupări teroriste se angajează în astfel de acţiuni violente.

"Cetăţenii americani este necesar să dea dovadă de vigilenţă atunci când se află în locuri publice sau folosesc mijloace de transport în comun. Fiţi atenţi la ceea ce se întâmplă în imediata apropiere şi evitaţi mulţimile de oameni sau locurile aglomerate. Fiţi deosebit de prudenţi în perioada sărbătorilor, festivalurilor şi evenimentelor", se arată în alerta emisă de Departamentul de Stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: sua, alerta, calatorie, american, avertizat, atac, terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...