2019-01-20 02:57


SUA: Gazul ROMÂNESC din Marea Neagră ar consolida securitatea energetică în această regiune

 |  15:28
SUA: Gazul ROMÂNESC din Marea Neagră ar consolida securitatea energetică în această regiune

Gazele naturale din zona românească a Mării Negre reprezintă o sursă promiţătoare de energie, dar încă neexploatată, care ar consolida pieţele şi securitatea energetică din regiune, susţine Departamentul american de Stat, precizând că SUA urmăresc cu interes evoluţiile privind această situaţie.

Statele Unite îşi reafirmă sprijinul pentru proiectele energetice care sporesc diversitatea energetică şi securitatea energetică a partenerilor şi aliaţilor Washingtonului, se afirmă într-un comunicat dat publicităţii de Departamentul de Stat de la Washington, după Conferinţa Mondială a Gazelor.

"Gazul României din Marea Neagră reprezintă o sursă de energie promiţătoare, însă neexploatată, care ar consolida pieţele energetice şi securitatea energetică în întreaga regiune. Urmărim îndeaproape evoluţiile pe măsură ce Parlamentul şi Guvernul României elaborează legislaţia care va stabili un cadrul fiscal şi de reglementare stabil necesar pentru companiile energetice ce vor să investească în dezvoltarea acestei resurse", se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Cu ocazia evenimentului, care s-a desfăşurat săptămâna aceasta la Washington, oficialii americani au reiterat opoziţia puternică a SUA faţă de proiectele energetice coordonate de Moscova, precum Nord Stream 2 şi a doua linie a TurkStream, considerând că aceste iniţiative ar accentua dependenţa Europei de hidrocarburile ruseşti.

Peter Szijjarto, ministrul de Externe al Ungariei, a afirmat recent că aprovizionarea cu energie a Europei Centrale este o problemă de securitate, susţinând că este necesară menţinerea presiunilor asupra României pentru ca ţara noastră să înceapă extracţia de gaze naturale din Marea Neagră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

TAGURI: gaz romanesc, marea neagra, sua,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SE POATE?!
30 Iun 2018

Noi o să-l dăm GRATIS! Așa știu să ”negocieze” putorile de politicieni, kk-ți la cur de frica partenerilor strategici....m.U.E., NATO și alte națiuni care-i călăresc și-i șantajează pe nenorociții din Parlament! Asta au făcut ÎNTOTDEAUNA, după 90 încoa! Li se spune cum/cât să ne strângă de coaie, iar ei ...NU și NU! SE TRANSFORMĂ ÎN CELEBRUL CIOMU! Așa a făcut lindikul ordinar de Boc, bestia de Băsescu, și toți nenorociții post-decembriști, CU FOARTE MICI, INFIME EXCEPȚII!
BANI FARA NUMAR
01 Iul 2018

BA , NU VA MAI AJUNGE PLAPUMA SI FURATUL . CE DRACU CAUTATI IN MAREA NEAGRA ? NE A-TI TRADAT 50 ANI .
ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...