2018-12-11 17:48


Sute de oameni sărbătoresc la Londra nașterea bebelușului regal

 |  16:00
Sute de oameni sărbătoresc la Londra nașterea bebelușului regal

Câteva sute de oameni s-au adunat, sâmbătă, în faţa Palatului Buckingham şi a maternităţii St. Mary din Londra pentru a sărbători naşterea bebelușului regal. Aceștia au declarat că e un moment istoric venirea pe lume a fetiţei ducesei de Cambridge și a prințului William.

Sute de persoane au imortalizat cu telefoanele mobile şi camerele de filmat momentul în care pe un şevalet instalat în curtea Palatului Buckingham a fost atârnat anunţul scris privind naşterea celui de-al doilea copil al ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, potrivit bbc.com.

De asemenea, peste o mie de persoane, între care se numără numeroşi jurnalişti şi fotografii, se află în faţa maternităţii St. Mary din Londra, acolo unde ducesa Catherine a născut-o pe fetiţa sa.

Potrivit relatărilor BBC, unii dintre fanii familiei regale britanice poartă steaguri şi bannere, mulţii dintre ei fiind foarte încântaţi că ducesa de Cambridge a născută o prinţesă.

Totodată, mulţi dintre aceştia au spus că s-au adunat pentru a sărbători naşterea micii prinţese şi pentru a lua parte la acest moment istoric.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Micuța prințesă ar putea să primească prenumele Charlotte - versiunea feminină a lui Charles -, în onoarea tatălui prinţului William şi a bunicului bebeluşului, prinţul Charles de Wales.

Potrivit BBC, ducesa de Cambridge şi bebeluşul ar putea părăsi maternitatea St. Mary din Londra chiar în cursul zilei de sâmbătă, întrucât familia regală britanică doreşte să se întoarcă rapid la viaţa cotidiană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: bebelus, regal, londra, ducesa, cambridge, print, william, palat, buckingham, sarbatoare, copil, nume
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...