2018-10-17 14:49


Teroare. ISIS taie salariile

 |  20:03
Teroare. ISIS taie salariile

Salariile combatanţilor organizaţiei teroriste Stat Islamic au fost reduse cu 50% ca efect al bombardamentelor internaţionale efectuate în Siria şi Irak, care au afectat afacerile ilegale cu petrol, informează International Business Times.

„În contextul situaţiei excepţionale cu care se confruntă organizaţia Stat Islamic, s-a decis reducerea la jumătate a salariilor mujahedinilor", se arată într-un comunicat al organizaţiei teroriste tradus şi difuzat de expertul Aymenn Jawad al-Tamimi, de la Forumul pentru Orientul Mijlociu. "Nu există nicio excepţie de la această decizie", precizează documentul. Salariile teroriştilor care participă la luptele din Siria şi Irak sunt cuprinse între 200 şi 300 de dolari. Militanţii terorişti primesc salariile în două tranşe lunare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: teroare, isis, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOTIE IMPERIALISTA
19 Ian 2016

Iar mari mafioti internationali ai bancilor , doseste in conturi valuta teroristilor . Colaborare in regula , precum Busca - - Walter de la Romprest ramas in Dubai , cu bani in conturi . Ajutat sau facut pierdut de servici . Alo Bica Chilotareasa si celelante fofoloance , lucratoare cu gura si salari functi mari , ce ati facut ? Si lucra si cu Licurici , avea grija de ei .
Random imageUltimele stiri


loading...