2019-01-22 10:52


TERORISTĂ de 16 ani, condamnată la şase ani de ÎNCHISOARE

 |  15:03
TERORISTĂ de 16 ani, condamnată la şase ani de ÎNCHISOARE

Safia S., o adolescenta in varsta de 16 ani din Germania a fost condamnata la sase ani de inchisoare dupa ce, in februarie 2016, a încercat să taie gâtul unui ofiţer de poliţie în zona gării principale din Hanovra. Se crede ca atacul a fost comandat de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Poliţistul a fost grav rănit, însă a supravieţuit atacului.

În luna aprilie, procurorii federali germani au comunicat că tânăra de origine germano-marocană "a adoptat ideologia radicală jihadistă" a reţelei teroriste Stat Islamic din noiembrie 2015 şi că a avut contact online cu membrii grupării din Siria, relatează agenţia de ştiri Dpa, citata de Mediafax.

Potrivit procurorilor federali germani, fata ar fi călătorit spre Istanbul, sperând să ajungă în Siria, dar a fost adusă înapoi în Germania de mama sa, în timp ce membrii reţelei Stat Islamic din Turcia ar fi convins-o să comită atacuri sinucigaşe în Germania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-26

TAGURI: terorista, germania, inchisoare, adolescenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
26 Ian 2017

UNDE E ANGELA CAPDEPORC SA O FELICITE.................ALLAHU AKBARRR....HEIL MERKEL.......HEIL HITLER.......HEIL MERKEL......HEIL HTLER.....SA O IMBRACATI PE MERKEL IN SORICI DE PORC....SI S-O UNGETI CU SLANINA PE LA BOT
Random imageUltimele stiri

loading...