2019-04-22 16:00


UPDATE. TRAGEDIE ÎN PORTUGALIA. Un incendiu de vegetaţie a curmat viaţa a 43 de oameni şi a rănit alţi 20

 |  09:46
UPDATE. TRAGEDIE ÎN PORTUGALIA. Un incendiu de vegetaţie a curmat viaţa a 43 de oameni şi a rănit alţi 20

Cel puţin 25 de oameni au murit în incendii de vegetaţie, de proporţii, în centrul unei păduri din Portigalia, au anunţat autorităţile lusitane.

UPDATE 12.12 Bilanţul incendiului de vegetaţie din centrul Portugaliei, din regiunea Leiria, a crescut la 43 de morţi şi aproximativ 15 răniţi, a anunţat Guvernul, precizând că majoritatea victimelor au fost prinse de flăcări în maşinile lor.

UPDATE 11.04 Bilanţul incendiului de vegetaţie din Portugalia a crescut la 39 de morţi, a declarat ministrul de Interne de la Lisabona citat de Associated Press.

Majoritatea au murit în timp ce încercau să fugă cu maşinile din zona Pedrogao Grande, aflată la 50 de kilometri sud-est de Coimbra. Alţi aproximativ 20 de oameni, inclusiv pompieri, ar fi răniţi.

„Din păcate pare să fie cea mai mare tragedie pe care am văzut-o în ultimii ani, în ceea ce priveşte incendiile de pădure”, a spus premierul Antonio Costa.

Secretarul de stat de Interne, Jorge Gomes, a anunţat anterior că trei oameni au murit în urma inhalării de fum şi alţi 16 au murit în maşini, pe drumul care leagă Figueiro dos Vinhos de Castanheira de Pera.

Nu se ştie deocamdată ce a provocat incendiul, care a ars şi mai multe case din regiune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-18

TAGURI: incendiu portugalia, padure, morti, raniti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG