2019-05-22 18:46


TRAGEDIE pe Marea Egee. Cel puţin 14 MIGRANŢI, dintre care patru copii, au MURIT înecaţi

 |  16:11
TRAGEDIE pe Marea Egee. Cel puţin 14 MIGRANŢI, dintre care patru copii, au MURIT înecaţi

Cel puţin 14 persoane, între care şi patru copii, au murit înecaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce barca în care se aflau circa douăzeci de migranţi proveniţi din Turcia s-a răsturnat în sud-estul Mării Egee, a anunţat poliţia portuară elenă.

Căutările au continuat sâmbătă în largul insulei Agathonissi, deoarece încă sunt pasageri daţi dispăruţi, conform Agerpres. Poliţia portuară elenă nu a dat detalii deocamdată despre identitatea victimelor, nici despre cauzele naufragiului ambarcaţiunii, semnalat de către trei supravieţuitori, două femei şi un bărbat, care au reuşit să ajungă pe coastele insulei înotând. O navă de patrulare, un elicopter militar şi trei vapoare de pescuit participă la operaţiunea de căutare, în timp ce în zonă au sosit întăriri, inclusiv o navă a Frontex (Agenţia europeană pentru frontiere).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-17

TAGURI: morti, copii, inecati, migranti, marea egee
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mar 2018

astia au vrut sa plece pe cont propriu,n-au avut mii de euro sa dea spaga la mafia lui MERKEL ca cei de dinainte//aviz urmatorilor dati telefon la Berlin si cereti rezervare la TUI TRAVEL sa va trimita niste nave de croaziera...nici o problema platesc nemtii biletul..si dupa aia cand ajungeti in germania sunteti soareci de laborator pentru experimentele SS-ului
Random imageUltimele stiri


STARBAG