2019-04-19 19:38


TRAGEDIE. Un femeie şi trei copii au MURIT, iar alte zeci de persoane au fost rănite, în urma unui INCENDIU dintr-un mall din Siberia

 |  18:05
TRAGEDIE. Un femeie şi trei copii au MURIT, iar alte zeci de persoane au fost rănite, în urma unui INCENDIU dintr-un mall din Siberia

Cel puţin patru persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite în urma unui incendiu dintr-un mall în Siberia. Trei copii şi o femeie au murit după incendiul izbucnite într-un centru comercial din oraşul Kemerovo. Focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

"Avem informaţii că în jur de 20 de persoane au fost rănite, printre care şi copii. Trei copii, a căror vârstă nu este cunoscută încă, şi o femeie, au murit la faţa locului", au anunţat oficialii, adăugând că va fi demarată o anchetă în urma incidentului.

La momentul actual, focul este ţinut sub control, iar pompierii au reuşit să salveze 20 de oameni şi să evacueze alte 100 de persoane.

Centrul comercial Zimnyaya Vishnya este localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-25

TAGURI: copii, murit, mall, incendiu, siberia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mar 2018

"TRAGEDIE. Un femeie şi trei copii bla blaa blaaa"......de unde ati gasit "UN FEMEIE" poate gasiti si "O BARBAT"
Random imageUltimele stiri


STARBAG