2019-03-22 14:27


TRUMP a reușit să îi scoată din sărite și pe BRITANICI. Vezi ce conține PETIȚIA care a fost semnată de peste 100.000 de oameni

 |  16:46
 TRUMP a reușit să îi scoată din sărite și pe BRITANICI. Vezi ce conține PETIȚIA care a fost semnată de peste 100.000 de oameni

Un număr uriaș de persoane, peste 100.000, au semnat, în mai puţin de cinci ore, o petiţie prin care se cere anularea vizitei de stat pe care preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma să o facă în Marea Britanie la invitaţia reginei Elisabeta a II-a, transmite The Independent, citat de News.ro.

Guvernul M. Britanii este obligat să răspundă la orice petiţie care strânge 10.000 de semnături, iar o petiţie cu 100.000 de semnături ar putea să fie luată în considerare pentru o dezbatere parlamentară.

Petiţia atrage atenţia asupra ”incidentelor de misoginism şi vulgaritate” de care a dat dovadă preşedintele american, care nu ar trebui să fie invitat la o întâlnire cu regina Elisabeta a II-a, deşi ar urma să aibă acces în Marea Britanie.

În acest moment, peste 1.000 de oameni semnează în fiecare minut petiţia, care a strâns destule semnături pentru a fi luată în considerare la doar patru ore şi jumătate după ce a fost lansată.

”Donald Trump ar trebui să aibă dreptul de a intra în Marea Britanie în calitatea sa de preşedinte al Statelor Unite, dar nu ar trebui să fie invitat la o vizită de stat, pentru că ar putea să cauzeze ruşine pentru Majestatea Sa Regina”, se arată în petiţia semnată de 100.000 de cetăţeni ai Regatului Unit.

Premierul Theresa May a anunţat sâmbătă că preşedintele Trump a acceptat o invitaţie din partea reginei Elisabeta a II-a  pentru a vizita mai târziu în acest an Marea Britanie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-30

TAGURI: trump, regina elisabeta, theresa may, vizita, marea britanie, petitia, britanici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA ISTORIEI
29 Ian 2017

MARELE BLOND , ESTI TARE . DA CU JEGURILE AFARA DIN CIVILIZATIE . DE CIND SE NASTE SINT TILHARI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...