2019-02-20 09:28


Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de AMBASADOR al SUA în România

 |  10:22
Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru postul de AMBASADOR al SUA în România

Preşedintele american Donald Trump a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din România în SUA şi care este vorbitor fluent de limba română - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Casei Albe, Donald Trump a trimis Senatului nominalizările mai multor oficiali guvernamentali, precum şi pentru posturile de ambasadori în Muntenegru - Judy Rising Reinke, în Republica Centrafricană - Lucy Tamlyn şi în România - Adrian Zuckerman.

În 24 iulie, preşedintele american Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman în postul de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în România.

Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board - New York. Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.

Potrivit Casei Albe, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

El are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în drept este obţinută la New York Law School (1983).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-03

TAGURI: donal trump, ambasador, romania,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL
02 Aug 2018

Speram ca va fii si un diplomat adevarat, care sa respecte regulile diplomatiei. Predecesorul sau, trebuia sa fie declarat : "Persoana non grata ".. Acesta nu a fost un diplomat. A facut mai mult interesele maghiarilor si nu a stiut sa se comporte ca un ambasador adevarat. PACAT!
IPSULESCU
04 Aug 2018

ESTE CLAR . ACHIZITIONEAZA PAMINTURI , TERENURI , IMOBILIARE SI TAMTARAMURI AVOCATESTI IN ROMANIA . ADICA HOTIE LEGALA SI CU DIPLOME DE AVOCATI SI DIRECTORI IN JMENURI IMOBILIARE . SA IA LEGATURA CU DARIUS VILCOV , VIDEANU , TARICEANU , NASTASE SI SVAITER A LUI RADULESCA - TIFANU PE NUME DE FATA . CE PILE LA C. C. PCR A AVUT DE A PUTUT PLECA DIN TARA LA VIRSTA DE 10 ANI ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...