2019-01-19 21:40


Trump declară război PROȘTILOR care critică RUSIA

 |  20:47
Trump declară război PROȘTILOR care critică RUSIA

Numai proștii cred că o relație bună cu Federația Rusă e un lucru rău. Este încă o afirmație tranșantă făcută de Donald Trump, cel care va ocupa fotoliul de la Casa Albă din 20 ianuarie.

Republicanul a reacționat după ce trei importante servicii de informații americane au scris un raport, potrivit căruia Vladimir Putin a ”ordonat o campanie de influențare” a alegerilor prezidențiale din 2016, astfel încât acestea să fie câștigate de Trump.

”Să ai o relație bună cu Rusia este un lucru pozitiv, nu negativ. Numai ”proștii” sau nebunii ar crede că ăsta e un lucru rău. Noi avem destule probleme în toată lumea, nu mai e nevoie să avem încă una. Când voi fi președinte, Rusia ne va respecta mult mai mult decât o face acum și ambele țări, probabil, vor colabora pentru rezolvarea unor probleme mari și presante cu care se confruntă întreaga lume”, a scris Trump, pe Twitter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-08

TAGURI: donald trump, prosti, rusia, casa alba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


E REALIST,
08 Ian 2017

NU-I TÂMPIT!
CROCODILUL FLAMAND
08 Ian 2017

USA SI RUSIA IN SCURT TIMP VOR DISTRUGE IMPREUNA PORCARIA "STAT ISLAMIC"...IAR MAFIOTII CU FUNDATIA CLINTON CARE SI-AU BAGAT BANII IN AFACEREA ASTA AU PIERDUT.......GAME OVER....BYE BYE BITCH
Random imageUltimele stiri

loading...