2019-02-22 06:22


TRUMP începe să REGRETE numirile pe care le-a făcut. Ce colaborator apropiat l-a DEZAMĂGIT pe liderul de la Casa Albă

 |  12:46
TRUMP începe să REGRETE numirile pe care le-a făcut. Ce colaborator apropiat l-a DEZAMĂGIT pe liderul de la Casa Albă

Președintele SUA Donald Trump a afirmat miercuri, într-un interviu pentru ziarul New York Times, că nu l-ar fi numit niciodată pe Jeff Sessions în funcția de ministru al Justiției, dacă ar fi știut că acesta se va recuza din ancheta FBI privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, relatează AFP și Reuters, potrivit site-ului știri.tvr.ro.

"Sessions nu ar fi trebuit să se recuze și dacă intenționa să o facă ar fi trebuit să-mi spună înainte de a prelua funcția și aș fi ales pe altcineva", a afirmat Donald Trump, potrivit publicației citate.

Jeff Sessions s-a recuzat în martie din ancheta privind presupusa influență rusă în alegerile prezidențiale americane din 2016. El a luat această decizie după ce a recunoscut în cadrul audierii că s-a întâlnit de două ori ambasadorul rus la Washington, Serghei Kislyak, anul trecut. Un purtător de cuvânt al lui Sessions a refuzat să facă declarații. Potrivit unor informații apărute în presă luna trecută, Sessions, fost senator american și susținător al lui Trump în campanie, intenționa să demisioneze din cauza tensiunilor cu acesta privind retragerea sa din ancheta FBI.

Donald Trump a criticat de asemenea în acest interviu mărturia lui Jeff Sessions în fața comisiei de informații a Senatului, apreciind că ministrul justiției a dat 'răspunsuri proaste'.

„Jeff Sessions a dat răspunsuri proaste”, a spus Donald Trump în interviul pentru New York Times. „El a răspuns la întrebări simple și ar fi trebuit să fie răspunsuri simple, dar nu a fost așa”, a menționat președintele american.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-20

TAGURI: trump, jeff sessions, justitie, regret, casa alba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...