2019-02-21 07:54


Trump l-a adus în pragul disperării pe simbolul Casei Albe: „Am vrut să mă sinucid!”

 |  08:05
Trump l-a adus în pragul disperării pe simbolul Casei Albe: „Am vrut să mă sinucid!”

Donald Trump, a renunțat, pentru ceremonia de învestitură, la serviciile crainicului Charles Brotman, întrerupând o tradiție veche de 60 de ani! În vârstă de 89 de ani, Brotman, care i-a anunțat pe toți cei 11 președinți care s-au perindat la Casa Albă, din 1957 încoace, începând cu Dwight Eisenhower, s-a arătat devastat de decizie: „Am vrut să mă sinucid!”, a declarat el, pentru CNN.

Donald Trump va depune jurământul în data de 20 ianuarie, la Capitoliul din Washington, sediul Congresului, devenind al 45-lea președinte al SUA.

Echipa sa l-a concediat pe Brotman prin email. Email-ul a fost elogios la adresa activității crainicului, dar elogiile nu l-au interesat presa mult pe destinatar, care nu se aștepta să fie dezonorat în acest fel. „Am simțit ca și când aș fi primit un pumn în stomac de la Muhammad Ali (alias Cassius Clay, o legendă a boxului american, categoria grea, considerat de mulți cel mai mare boxer al tuturor timpurilor - n.r.)”, și-a descris sentimentele Brotman.

Conform Agerpres, în locul lui Brotman, Donald Trump l-a numit crainic pe Steve Ray, 58 de ani, care a lucrat pentru echipa de baseball Washington National și mai multe posturi de radio din Washington.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-10

GALERIE MEDIA


TAGURI: trump, crainic presedinti sua, charles brotman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...