2019-01-20 02:55


Trump trimite o scrisoare AMENINȚĂTOARE mai multor țări EUROPENE și Canadei înaintea summitului NATO de la Bruxelles

 |  12:22
Trump trimite o scrisoare AMENINȚĂTOARE mai multor țări EUROPENE și Canadei înaintea summitului NATO de la Bruxelles

Preşedintele american Donald Trump a trimis o scrisoare pe un ton ameninţător Belgiei şi altor şase state membre UE care fac parte din NATO, în care le cheamă la ordine cu privire la angajamentul de a-şi creşte cheltuielile militare, odată cu apropierea summitului Alianţei Nord-Atlantice, a anunţat premierul belgian, relatează AFP.

”Nu sunt impresionat de acest tip de scrisoare”, a comentat vineri premierul Charles Michel, în timpul summitului UE, într-o intervenţie în faţa presei.

”Belgia a oprit scăderea sistematică a cheltuielilor sale militare şi participă la multe operaţiuni militare”, a pledat el.

Celelalte state europene sunt Germania, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburgul şi Olanda.

Scrisori similare au fost trimise premierilor Norvegiei şi Canadei, potrivit unei surse diplomatice.

Fiecare scrisoare este personalizată şi semnată de către Donald Trump, a precizat pentru AFP o sursă diplomatică.

Donald Trump îşi îndeamnă aliaţii să-şi respecte angajamentul asumat în 2014, la summitul NATO din Ţara Galilor, de a aloca 2% din produsul lor intern brut cheltuielilor militare, până în 2024.

Locatarul Casei Albe şi-a chemat deja la ordine aliaţii în cursul primului său summit NATO, în mai 2017, la Bruxelles, şi îşi va reitera exigenţele la viitorul summit, pe 11 şi 12 iulie, în capitala belgiană.

Opt dintre cei 29 de membri NATO îşi vor respecta acest angajament în 2018 - Statele Unite, Regatul Unit, Grecia, Polonia, Estonia, Lituania, Letonia şi România.

Ceilalţi urmează să prezinte NATO planuri în vederea atingerii acestui obiectiv până în 2024.

Franţa va intra în rând în 2025.

Germania, ţinta unor atacuri ale lui Trump, se confruntă cu dificultăţi grave în respectarea angajamentului la data convenită. Ea îşi va creşte cheltuielile militare la 1,5% din PNB în 2025, a anunţat cancelarul Angela Merkel pe 12 iunie.

Belgia este unul dintre elevii răi. Ea prevede 9,4 milarde de euro în vederea achziţionării de material, inclusiv înlocuirea avioanelor sale de tip F-16, însă ”va rămâne sub 1,5%”, potrivit cotidianului La Libre Belgique, care citează o sursă informată din cadrul acestui dosar.

După summitul NATO, preşedintele american va efectua, pe 13 iulie, o vizită în Regatul Unit, iar apoi în Finlanda, pe 16 iulie, în vederea unui summit cu preşedintele rus Vladimir Putin.

viewscnt


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-30

Mai multe imagini:
Trump trimite o scrisoare AMENINȚĂTOARE mai multor țări EUROPENE și Canadei înaintea summitului NATO de la Bruxelles
zoom

TAGURI: donald trump, scrisoare amenintatoare, nato, summit nato, bruxelles,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAPUSI GOMFLABILE
01 Iul 2018

Parca la lovit vreo racheta de tenis . Vrea sa cumparam de la ei bite si tenis
ALLISON HOWARTS
01 Iul 2018

Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...