2018-12-10 11:35


Trupa Scorpions susţine concertul la Paris în ciuda atentatelor teroriste

 |  08:31
Trupa Scorpions susţine concertul la Paris în ciuda atentatelor teroriste

Membrii trupei rock Scorpions vor susţine concertul la Paris, ei fiind printre primii interpreți străini care vor cânta live în Franţa după atentatele teroriste care s-au soldat cu moartea a 130 de persoane, relatează DPA, citat de Agerpres.

Vocalistul de la Scorpions, Klaus Meine, a declarata într-un interviu acordat DPA că trupa a dorit să își exprime solidaritatea cu fanii din Franța.

"Turul nostru din Franța este umbrit de aceste evenimente triste și teribile", a afirmat Klaus Meine. Totuşi, "ei vor face tot posibilul în termeni de securitate".

"Ne-am simțim cu toții amenințați, ne-am simțit cu toții atacați. Acest lucru ne-a afectați pe toți (...) însă vrem să avem o noapte pe cinste alături de fanii noștri și să facem o declarație în favoarea vieții", a mai spus Klaus Meine. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: trupa, scorpions, sustine, concert, paris, atentat, terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
25 Noi 2015

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...