2018-12-10 04:30


Turcii, sfătuiți să evite călătoriile în Rusia

 |  13:59
Turcii, sfătuiți să evite călătoriile în Rusia

Conflictul dintre Turcia și Rusia nu pare să se oprească. După ce rușii au anunțat că nu mai oferă vize turcilor, Ministerul de Externe al Turciei îi sfătuiește pe cetățenii săi să evite călătoriile în țara rusă.

"În contextul evenimentelor care au avut loc în ultimele zile în relaţiile dintre Turcia şi Federaţia Rusă, din 24 noiembrie 2015 se constată probleme pentru cetăţenii turci în ceea ce priveşte deplasările şi şederea în Federaţia Rusă. Până la clarificarea situaţiei, ar fi util ca cetăţenii noştri să nu călătorească în această ţară dacă nu este absolut necesar", se spune într-un comunicat plasat pe site-ul diplomaţiei turce, citat de Stiripesurse.ro.

Vineri, şi MAE al Federaţiei Ruse le-a 'recomandat' cetăţenilor ruşi să evite călătoriile în Turcia, iar celor care se află deja pe teritoriul turc să revină cât mai repede în ţară. De asemenea, agenţia federală pentru turism, Rosturism, le-a recomandat operatorilor din domeniu să retragă de la vânzare pachetele turistice cu destinaţia Turcia, atenţionând cu penalizări la adresa acelor operatori care vor continua să le comercializeze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28
Citeste si:
Rusia-Turcia. Sancțiuni economice
Rusia le recomandă cetățenilor ei să se întoarcă din Turcia
Turcia pierde turiștii ruși. Moscova nu pornește război, ci umblă la pușculiță
Putin ameninţă Turcia: Incidentul cu avionul va avea consecinţe serioase

TAGURI: turcia, rusia, conflict, calatorii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...