2019-03-23 16:56


ULTIMA ORĂ! Fostul preşedinte american George H.W. Bush, la TERAPIE INTENSIVĂ

 |  09:12
ULTIMA ORĂ! Fostul preşedinte american George H.W. Bush, la TERAPIE INTENSIVĂ

Fostul preşedinte american George H.W. Bush se află la terapie intensivă la o zi după înmormântarea soţiei sale, Barbara Bush, scrie CNN.

Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost internat la Spitalul Metodist Houston duminică dimineaţa, fiind victima unei infecţii care a ajuns în sânge, conform purtătorului de cuvânt al familiei, Jim McGrath.

„Răspunde bine la tratament şi pare că îşi revine. Vom reveni cu informaţii când evenimentele o vor cere”, a adăugat McGrath, potrivit News.ro.

Conform unei surse apropiate fostului preşedinte, Bush a fost internat la spital cu o infecţie care ar putea duce la sepsis, boală care poate fi fatală. Conform sursei, Bush s-ar afla într-o stare critică.

Sursa a adăugat că tensiunea lui Bush continua să scadă şi au existat momente în care nu se ştia dacă va supravieţui dar că între timp, starea lui a devenit stabilă.

Dar, având în vedere vârsta sa şi infecţia, este o situaţie foarte serioasă, a explicat sursa.

Bush a dezvăluit acum câţiva ani că suferă de o formă a bolii Parkinson şi din această cauză nu se mai poate deplasa, aşa că se foloseşte de un scaun cu rotile sau un scuter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-24

TAGURI: george bush, terapie intensiva,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...