2019-01-17 02:53


Un aliat al lui Viktor Orban ar putea deveni premierul Sloveniei

 |  08:48
Un aliat al lui Viktor Orban ar putea deveni premierul Sloveniei

Janez Jansa din Slovenia este în prezent bine cunoscut pentru opoziţia faţă de imigraţie şi alianţa cu liderul ungar de dreapta Viktor Orban.

Janez Jansa din Slovenia este în prezent bine cunoscut pentru opoziţia faţă de imigraţie şi alianţa cu liderul ungar de dreapta Viktor Orban, scrie Mediafax.

Politicianul poreclit Scorpionul a câştigat un sfert din voturi în alegerile din această lună şi dacă va convinge alte partide mici să se alăture coaliţiei sale, ar putea deveni prim-ministru al ţării, notează Financial Times.

Succesul său a generat temeri că acesta ar putea îndepărta Slovenia, o ţară pro-EU, de Bruxelles şi Berlin şi către blocul Vişegrad mai sceptic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-26

TAGURI: janez jansa, slovenia, viktor orban, premier,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...