2019-03-19 10:26


Un cetățean moldovean, pe lista răniților atacului din Istanbul

 |  18:47
Un cetățean moldovean, pe lista răniților atacului din Istanbul

Un cetățean din Republica Moldova se numără printre persoanele care au fost rănite în urma atentatului terorist de la Istanbul petrecut în noaptea de Revelion, a anunțat premierul Pavel Filip.

"Am fost informat de omologul meu din Turcia că printre cei care au avut de suferit în urma atentatului terorist de la Istanbul, în noaptea de 31 decembrie, este și un cetățean al Republicii Moldova. Am solicitat Ministerului de Externe și Ministerului Sănătății să colaboreze cu instituțiile de resort din Turcia în vederea acordării ajutorului necesar și a asigurării unui tratament adecvat concetățeanului nostru rănit în atacul terorist, dar și a sprijinului necesar familiei acestuia," a anunțat premierul, potrivit Mediafax.

Pavel Filip a menționat că autoritățile moldovene se află în comunicare permanentă cu instituțiile responsabile din Turcia și a primit asigurări de la omologul său turc că se fac toate eforturile necesare pentru susținerea cetățeanului moldovean rănit.

Totodată, prim-ministrul a adăugat că "Republica Moldova condamnă cu fermitate acest act sângeros si transmitem condoleanțe familiilor și autorităților turce."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-02

TAGURI: cetean moldovean, atac, istanbul, republica moldova, revelion, pavel filip
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...