2018-12-13 10:40


Un criminal de război a băut OTRAVĂ în timpul procesului la TPI - VIDEO

 |  15:50
Un criminal de război a băut OTRAVĂ în timpul procesului la TPI - VIDEO

O audiere a Tribunalului Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie a fost suspendată, miercuri, după ce unul dintre acuzaţi ar fi consumat otravă în timpul citirii sentinţei, informează BBC News Online, conform Mediafax.

Este vorba de Slobodan Praljak, fost lider al croaţilor bosniaci, care a fost condamnat în 2013 de Tribunalul Penal pentru fosta Iugoslavie la 20 de ani de închisoare pentru crimele comise în războiul croato-bosniac, dintre 1992-1994.

În momentul în care judecătorii au decis să menţină verdictul dat în 2013, Praljak le-a spus celor din sală că a consumat otravă.

”Slobodan Praljak nu este un criminal de război. Resping judecata voastră. Am băut otravă”, a strigat Praljak, potrivit sursei citate.

Judecătorul a decis ca şedinţa să fie suspendată şi a cerut recipientul în care s-ar fi aflat otrava pentru a fi demarată o anchetă.

Praljak este acuzat că a ordonat masacrul populaţiei bosniace de religie musulmană în mai multe localităţi din Bosnia şi Herţegovina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-29

GALERIE MEDIA


TAGURI: Slobodan Praljak, otrava, criminal de razboi, proces, tpi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...