2019-01-22 00:15


Un buncăr secret american în Golful Aden? Documente sensibile despre fenomene neobişnuite

 |  16:49
Un buncăr secret american în Golful Aden? Documente sensibile despre fenomene neobişnuite

Potrivit unui raport elaborat de amiralului rus Maksimov,la sfârşitul anului 2000, un vortex magnetic a fost descoperit în zona GolfuluiAden. Rusia, China şi Statele Unite ale Americii şi-au unit eforturile pentru astudia ceea ce a fost descoperit, dar că acestă descoperire a sfidat logica şilegile fizicii, arată cotidianul rus, Pravda.

SUA a înfiinţat un centru de operaţiuni în Djibouti, Africa,pentru a monitoriza vortexul, care arămas stabil de la descoperirea sa, în noiembrie 2000, în conformitate cuaceeaşi raport, până la sfârşitul anului 2008, când a început să se extindă.Acest lucru, se pare, a provocat SUA să trimită un avertisment restului lumii,iar ca răspuns, statele şi-au extins resurselemilitare în zonă. Este vorba forţelemarine a douăzeci şi şapte deţări concentrate în largul coastelor Somaliei, chipurile pentru a luptaîmpotriva piraţilor slab înarmaţi care continuă să acţioneze acolo. Aceasta este cea mai mare forţă navalămobilizată din istoria omenirii. Şi există semne de întrebare legate de motivulreal pentru care a fost adunată.

O fotografie arată ospirală de lumină deasupra Norvegiei şi atât de ciudată a fost apariţia că,potrivit unui document Wikileaks,prezentat preşedintelui Putin de GRU (unitatea de informaţii externe),preşedintele Obama şi secretarul apărării Gates vor fi conduşi într-un buncărsecret militar, (2012 Alice). De ce 2012? Aceasta spirală a dispărut brusc, iar o lună maitârziu, vortexul în Golful Aden părea să proiecteze un vierme-gaură. Cercetatoriiau subliniat faptul că această spirală din Norvegia a apărut în acelaşi timp, cuHAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) şi LHC (Large Hadron Collider),CERN, insititute care au fost efectuate tot felul de teste ştiinţifice. Şi cumsă explice atutorităţile acest raport top secret (CI / KR = infrastructurăcritică şi resurse cheie) de la Ambasada SUA din Oslo, Norvegia, trimis laUSNORTHCOM ? Cotidianul rus speculează că aceasta ar putea fi cheia campaniei SUA împotriva WikiLeaks.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05

Mai multe imagini:
Un buncăr secret american în Golful Aden? Documente sensibile despre fenomene neobişnuite
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...